Bilder på la måne

Jag fotade månen häromdagen, OMG. Vad tycker ni om bilderna? :)

PRO i backen

Jag är så jävla trött, men förstår ärligt inte varför (..kan kanske gissa). Jag är tröttare än jag är när jag kommer hem från skolan, och då är jag ändå rätt trött. Kanske är det skidåkningen som är jävligt jobbig, även om jag vägrar inse det ._. Idk, men skit samma. Ska sova, eftersom att jag är så trött. Godnatt.

Finn ett fel i bilden nedan.

Dag 7 - Favoritfilm

Åh, jag hatar verkligen frågan 'vilken är din favoritfilm?', för jag kan inte bestämma mig. Har så många älsklingar, och vilken som är min favoritfilm, beror helt på vilket mode jag är i. ♥
Är helt nerkärad i alla Harry Potter-filmer, Ace Ventura-filmer och Disney-filmer (dock främst Lejonkungen och Aristocats). Samtidigt älskar jag också alla Sagan om Ringen och Star Wars.
Älskar helt enkelt serie-filmer, haha! :D Jag tycker det är awesome att vänta på en film, även om det inte är så kul, och sedan äntligen få se den. Jag blir så sjukt glad då! Som väntat på Harry Potter, åh. ♥

Men jag har, som ni kanske förstått, ingen speciell favoritfilm. Dock gillar jag varken skräck eller sorg så mycket, hehhe. Är mer för komedier och action. c:





Ont i fötterna

Ohja, har ramlat så jävla många gånger, tappade räkningen efter typ 7.. Hehe, men det beror bara på att de envisas med att åka i skogen och det är typ mer än en meter djupt, jag skojar inte. Helt stört.

Men det är roligt, det måste sägas. :d

Hemma

Dag 6 - En bild som du alltid skrattar åt

Jag måste ha den sämsta humorn, men älskar bilden.. HAHAHA!
humor på högsta nivå

Kvällsmys

Kollar How I mer your mother, mys. Säger godnatt nu, och imorgon blir det skidåkning! ❤

Dag 5 - Mina rädslor

Jag har många rädslor i livet, men de jag först kommer att tänka på vid ordet rädsla är spindlar, fett och döden.
Spindlar - Haha, helt random.. Men jag har världens panik för spindlar, tror jag har spindelfobi. Ser jag en spindel i ett rum, måste den ut innan jag kan gå in. Jag kan inte ens kolla på tecknade spindlar, haha.. Och vårat projekt på bilden innehåller spindlar. Kanske botar min fobi? ;) Eller gör den värre... Men problemet är väl inte när det sitter en spindel på väggen egentligen. Det är när den försvinner därifrån som jag mer börjar oroa mig. Även om jag, som sagt, vägrar gå in i ett rum och det finns en spindel där inne. Men om den bara försvinner, går jag inte in i rummet överhuvudtaget. Jag hatar spindlar.

Sen fett - jag vet att det låter konstigt. Men jag är jätterädd för att bli tjock, även om jag äter mycket fett osv. Jag äter normalt, men jag är rädd för att bli tjock, överviktig, få för mycket fett på kroppen helt enkelt. Det är mest därför jag tränar, för att undvika det. Jag bryr mig inte så mycket om hur andra ser ut, insian räknas, men när det kommer till mig. Nej. Då funkar det inte. Blä.

Döden - det är nog den fobi, eller rädsla, som många har skulle jag tro. Men jag kan förklara min rädsla. För den finns inte alltid där, utan den kommer liksom.. periodvis. Ibland får jag ryck och börjar tänka på djupa saker, saker som är på tok för djupa för min lilla hjärna. Jag får panik. Hjärtat börjar rusa. En sådan djup sak är döden. Haha, töntigt kanske, men ja. Jag gillar att inte att tänka på den, men ibland bara överraskar tanken min hjärna och den vägrar gå därifrån. Många sömnlösa nätter har faktiskt tillbringats med tankar om döden. Jag tänker på allt mäjligt, vad som händer efter döden mest dock. Och det är det som skrämmer mig - att man inte vet vad som händer efter döden. Det hände även en otroligt tragisk sak i våras, som jag inte kommer gå in närmare på, men som också påverkade mitt tänkande om livet. Att det kan ta slut när som helst, hur ung man än är. Men efter ett tag skärper jag till mig. Jag försöker intala mig själv att jag måste sluta tänka så, och börja leva i nuet istället. Och den tanken har faktiskt hjälpt mig, fått mig att leva lite mer efter Carpe Diem & Hakuna Matata, haha!


Dog lite inombords när jag googlade fram den här bilden.. Ochh sitter fortfarande här och ryser. Paniken kommer.. Lol. :<


Jag är jätterädd för att det ska sluta såhär.


Ang kommentarer

Justeja - eftersom att jag inte har en dator, utan bloggar från pappas mobil (hehe) kommer jag inte kunna svara på era kommentarer, ber om ursäkt för det. Men det blir för jobbigt via mobilen :<
Jag lovar att svara på allt när jag kommer hem, men ja. Om ni undrar varför svaret tar så lång tid, liksom.

Ni är bäst, puss!

Trötter

Är stört trött och undrar seriöst vad Sverige tänker med. Vem - VEM?? - röstar på Lotta Engber och Lasse/Christer eller wtf han nu heter? Seriöst? Vill de att vi ska förlora? Gud.

Och har ni tänkt på att Svenskar är sjukt främlingsfientliga? Haha, helt stört. Satt och kollade på Mello på hotellets soffa. Med min lillasyster och lillebror. På andra sidan, eller tja med typ en halvmeters mellanrum sitter en grupp tjejer ihopklämda. Stelt. Och vi pratar inte alls med varandra, förutom en gång när de frågar om jag vill sitta i soffan (jag satt på kanten, hehe). Stört. Stalkade deras samtal lite, och tänkte på vad jag kunde ha sagt. Sa dock inget - tänkte 'Gud vad på jag skulle vara'. Vad är det för fel på oss svenskar? Lite otrevliga är vi också.

Säger godnatt med denna bild, som stämmer rätt bra med hur vi svenskar är.

I solle!

Haha, yes, nu är vi i Sollefteå! Jag & (har ni tänkt på att '&'-tecknet liknar en gubbe som drar sig fram på rumpan? Lol) pappa sitter i bilen och väntar på att resten av familjen ska komma ut från Konsum med maaat! (är dock inte hungrig, men mat är ju ändå mat) Sen ska vi till vårat vandrarhem och slagga, för imorgon drar vi vidare mot Hemavan! TAGGAAA ❤❤❤❤


Jag på bilden, btw, i mina fina nya hörlurar ❤

Godmorgon!

Hoppas ni är taggade inför helgen (och eventuella sportlov?)! Det är jag i alla fall, ska börja packa snart (sista-minuten-packning, hehe) och sen sätter vi oss  i bilen och gör till fjällen! Wiho! :D
Vi ska till en jättemysigt liten by (typ) i fjällen, Hemavan, vilket ska bli jättemysigt. Vi har åkt tillnärliggande ställen, men ja. Första gången vi är just där. :3
Vet dock inte hur det är med internet, men har förberett lite tidsinställda inlägg. Dock tror jag inte att ni andra som har sportlov heller kommer sitta vid datorn (om ni inte ska vara hemma?), så.
Men börjar blogga som vanligt måndagen veckan efter den som börjar i över morgon. C:
Ha det så mysigt på era sportlov!
PUSS!

.

Jag, mina hörlurar, min mobil & allt annat jag har här säger godnatt nu. Sov gott! ♥

Alltså? HAHA

HAHAHAHAHA

Click me!! for more funny posts!
Varför kom aldrig Voldemort på något sånt här? ;)

Blogg-rape

En liten blogg-våldtäkt i förra inlägget, ja.. Men vad har man fina bästa kompisar till annars? ♥

Hittade i alla fall ett par nya hörlurar - Mina lovers ! (<3<3<3<3<3<3)
IHIHIIIH, FIN FÖRPACKNING JAG FICK, VA? :DDD









Vda tycker ni om både bilderna och hörlurarna? :


Och BTW - första som gissade rätt på låten var Isabella, haha.. Ofta ingen känner igen den? :o

Hemma & ont i fötterna igen

TJA TJA BLOGGEN!!!
hur mår min små gumsigosisar?
Eller svara inte på det, för jag är för fabulous för att bry mig!
Whatever, nu ska jag gå och ta lite skumpa, för jag är på det humöret! IIH SKUMPIS!
HAHAHAHAHHAAHHAH DET HÄR BLEV TIDERNAS BÄSTA INLÄGG
Drev. Om ni retarded people inte fattade det ;))))) DET ÄR REBECCA SOM SKRIVER FÖR JAG ÄR BUSIG. HEHEH. NU SKA NI FÅ EN FIN BILD SOM KOMMER FÖRGYLLA ERT LIV:
OK... den förgyllde inte ens mitt liv. WHO AM I KIDDING? Men den var jävligt bra. På sitt  eget sätt... RIGHT? :D

Hej HEJ vilken underbar dag det e,

och man kan vara som man e, o alltid leva tillsammans.. Jag säger hej, HEJ! Vilken underbar dag det e ! Hej, vilken underbar dag det e!
Hahaha,  någon som känner igen låten? Första rätta svaret får länk.

Jarå, provet gick väl helt okej, har precis kommit hem. Dock ska jag ut snart igen, men behövde komma hem och byta jacka (det e svinvarmt ute juu!), samt lämna alla läxböcker.. -.- Läxor över lovet, kul liksom.
Men hur som helst, ska ut till Media Markt vid gallerian och köpa nya hörlurar, då kattfan bet sönder mina gamla.. Det är mysigt det! ":)"
Nejmen.


Och en favorit (MIN favorit!!!) i repris - dagens outfit. Dock har jag andra byxor, hehe.

Väntar

Sitter och väntar. På att min deodorant ska torka, HAHA.
OCh sen ska jag börja fixa mig.
Godmorgon!

Helt ok - de e de eändå !

Imorgon, imorgon, imorgon.. Imorgon!
Imorgon vid den här tiden har jag sportlov. Och då är jag förhoppningsvis nöjd över min prestation på provet (hur det nu går), hur långt jag kom på syslöjden, hur mycket jag gjorde på matten, mina nya hörlurar från MediaMarkt, min pratstund med Becca, städningen av mitt rum och min packning inför lördagen.
Nu ska jag sova, och sen vakna och vara utvilad. Prestera så bra som möjligt på SOn, och sticka så mycket jag kan på syslöjden.
Godnatt, lovas!

HAHA

Shit va stelt.. Och hon suger på att mima, lol.

Varför jag söker på den låten? För att jag bara, random ja, kom att tänka på den. Och var tvungen att lyssna. Hur den gick, liksom. Dunno why. Men nu kan jag i alla fall sova gott, när jag vet det.

Glad rubrik, huh?

Har klarat mig igenom G.. YAY! Men för att inte sänka mig, måste jag lära mig VG & MVG också. Lycka till med det, liksom - att lära mig G tog.. 2 timmar. Och det tar typ dubbelt så lång tid att lära sig VG. Och MVG. Så. 8 timmar till!
PARTEY för mig!
Nejmen seriöst, förlåt att jag tjatar. Men just nu finns det inget intressantare än hur Kalla kriget var. Inte alls.
♣ 

Detta ska jag lära mig idag!

Jag är körd. Så körd.

Äter lunch

Och jag fuskade lite mee bilden - den är googlad. Men jag orkar inte fota själv, har suttit och pluggat SO i fkn 2 timmar likzzommmhh. Orka. ♣

Fortsätter pluggandet

Alltså. Tänkte att jag skulle börja vid tolv, och se hur det gick. Inte så bra.
Men nu stänger jag ner datorn för idag (..okej, kanske inte riktigt. 13,37 !), och verkligen pluggar SO. Ska skriva ner lite stödord till en MVG-fråga och lära mig alla G & VG. Wish me luck.
Min vackra historie-bok. Uppslagen vid sidan om Martin Luther King. ♥

Foton!

Alla bilderna är mina, och de ska stanna här. Jag har alltså tagit dem, och har copyright på dem.

Bilderna är på mina små älsklingar.. tre av de fyra katterna vi har kvar, och snart ska två till bort. :c
Men - vilken tycker ni är finast? ♥

Någon som missat det?

Annars upplyser jag er nu - Daniel och Viktoria har fått en lite prinsessa.
Och tja, vad ska man säga mer än grattis? Nu har vi äntligen tronen säkrad, eller nåt sånt.. Lol.
Men ärligt, jag tycker lite synd om små kändis-barn, de blir förföljda redan från födseln och får inte en lugn stund. Snacka om att typ leva ett instängt liv?
Alla små fel de gör, hur små de än är, blir rubriker i tidningar. Allt. Visst, när de är äldre kanske de kan stå för det , men nu när det är små.. Nä. De blir bara kritiserade om föräldrarna gör fel och blablabla. Men jag hoppas de har det bra nu i allafall.
Och alla andra som fick barn idag - GRATTIS!


..undrar hur vår lilla prinsessa kommer se ut?  ._____.

När jag är sjuk..

..är sängen, datorn, katterna och vattenflaskan mina bästa vänner. ♥

Som nu, typ. :c FOREVER ALONE </3

När jag är sjuk..

..är sängen, datorn, katterna och vattenflaskan mina bästa vänner. ♥

Som nu, typ. :c FOREVER ALONE </3

Sjuk igen.

Jag hatar att ha hosta, helt seriöst. Värsta sorterns sjukdom.. efter att ha maginfluensa. Men hur som helst, jag missar inget i skolan i alla fall, så. Stannar hemma idag också, tror jag ska plugga massa SO.. ♣
..till ljudet av Glee, Somewhere over the rainbow, haha.. En sjukt skön låt.
Har ni någon 'plugglåt'?
Slänger in en random bild på älsk också. ♥

Men seriöst?

Är det bara jag som undrar vart vårt samhälle är på väg? Haha, seriöst. Jag kanske låter otroligt tantig, men då får jag göra det. För detta är.. Tja.
Små barn, typ nioåringar, börjar använda smink. De förlorar oskulden när de är 12, piercar sig ungefär då. Typ i naveln. När de fortfarande har lite barnfett kvar, liksom. Sen, när de är 12-14, hittar de 'sin livs kärlek' och blir hjärtekrossade när h*n är otrogen.. Seriöst? Otrogen? När man är 12? Då pussas man typ på kinden, eller ens det. Två tjejer i min lillasysters klass (de går i fyran, är tio år) ska gå på bantningskurs. Bantningskurs. När de är tio. Jag förstår helt ärligt inte, vad tänker deras föräldrar med? Tjejerna är dessutom redan smala.
Min lillasyster har också kommit med kommentarer som 'är jag tjock, Matilda?' 'Jo, jag är jättetjock!' 'alltså, jag har jättetjocka ben.' Jag får panik varenda gång. Plus att hon typ inte äter någonting. Så, jag nästan tvingar i henne mat. Och jag förstår inte vart hon fått sina ideal ifrån.
Inte konstigt att typ anorexia och bulimi ökar nu för tiden. När man är tio, då ska man ju njuta av att vara liten, kunna leka. För när man växer upp - det är inget jävla paradis det heller. Passa på att vara barn medans ni kan, liksom.
Och att små tolvåringar är ute på stan och super.. Jag tycker det är stört. När jag var tolv, visst. Vi ville bli större. Men inte förlorade vi oskulden för det, eller var ute och söp hela nätterna. Inte jag i alla fall. Man går i sexan då. Vill man typ.. förbereda sig inför sjuan? Eller va?
Vårat samhälle är fan sinnessjukt.

:)

Följ min blogg med Bloglovin - Lool, har skaffat blogglovin' nu.. Hourray! :)

TACK! ❤

Fortfarande

Dö SO... Fin bild också ❤❤

Två frågor..

Bara typ 8 kvar. WEHO!
image description

Kalla kriget

Dö SO..
Skaplugga Kalla Kriger, skriva klart alla VG-kriterier. Dö.

GE MIG!

Vet inte om ni vet det, men jag är totalt nerkärad i allt som har med amerikanska flaggan att göra. Och dessa två är inget undantag. Love it! ♥

Did you know that when someone appears in your dreams, it's because that person misses you?

Hoppas kan man ju alltid. ♥


...hej

För er information; Jag spydde faktiskt igår. Det äckligaste jag varit med om på länge, jag hatar att spy. Kanske för att jag gjorde det stört ofta fram tills att jag fyllde tio? Då mådde jag liksom illa bara jag såg på en bil, typ. Och jag har sovit sen klockan nio igårkväll, plus att jag sov typ tre - fyra timmar i går eftermiddag. Sammanlagt har jag alltså sovit i ca 13 - 14 timmar. Trevlans! Jag hade också feber.. &clubs;
Så nu stannar jag hemma. Tur att det är onsdag, vi har liksom 4 lektioner varav två är heeeeeelt onödiga. c: Men de andra två, de som är på eftermiddagen, är matte och SO.. Och dom måste jag nästan gå på. Segt, men ja. Har SO-prov på fredag, så.. :c
Ehm. Men. Ja. Ville bara berätta.
Depp-mode on

Skulle kunna spy

Mår så jävla dåligt, har sovit heeeeeela eftermiddagen. Fast jag behövt plugga. Irriterande, fyfan.
Får spykänslor bara av att kolla på semlorna som mamma släpat hem. Mår så jävla dåligt.. Förlåt. Men ibland måste man typ må dåligt.. eller nåt sånt. Lol.

Lat

Gick upp en halvtimme tidigare för att duscha, men jag ville inte lämna min varma säng.. Så. Det blev ingen dusch.
Om ni undrade? 🐫

Ska tvätta miiig

Eller tja, tvätta mitt ansikte.
Tar sjukt lång tid, haha.. Nån gån ska jag visa alla steg, dock inte idag. Godnatt, sötsiar!
Lite äcklig bild med tanke på mina ärr på kinden.. Men skit samma <<3<3

Ge miiig

Sen kattungarna bet sönder mina hörlurar (sadface), har jag letat efter nya. Och nu, när kusinerna vart här, tipsade en av dem om dessa - UrbanEars. De var asbra, bara det att de inte passade till min mobil... (FML)
Men det var hörurarna i butiken som vi testade, kanske var de bara de som hackade, eller?!?

Det vore så underbart om någon som har UrbanEars bara kunde svara om de passar till xPeria x8. Snälla? ♣

Heelgen!

Helgen har faktiskt varit grymt kul, och jag har ju inte bloggat något (typ.. men jag hoppas ni märkt det? Eller? :c). en jag har ju en giltig anledning - mina kusiner har varit här, men nu är både de och två katter borta. :)
Orkar inte berätta om allt.. Men bjuder på lite bilder, loool.
Ebbson är taggad inför att vara i Sthlm.. YAY! :D


TAGGA STOCKHOLM typ




Vivan, aw.




Aw, på väg till nya hem.. ♥


HEJDÅÅ kusiner. Typ.

Skola, prov..

Jag tror, helt ärligt, aldrig att jag pluggat så här lite till ett prov. Jag är typ körd.

Jag har så jävla ont i magen, ibland suger det att vara tjej.. FML :c

Usch ja, har grovt ont i magen, och är rätt trött, hehe..
Två gissnignar på filmen - båda var fel, LOL >:D
Vi såg När lammen tystnar, och tja.. den var obehaglig. Hehe. Och jag ska upp sju imorgon och plugga NO (FML), så måste sova nu.. Typ.
Och ja. Kusinerna är fortfarande här, WEHO :D
Nejmen. Godnatt.
Ni får bilder från helgen.. snart. Typ.

Gissa filmen! :d

Första rätt svar får länk, lol
Svaret finns på bilden, looooool.

Mot Nacka Forum!

Hell YEAH, nu åker vi först ut till aquaria, och sen drar vi till Nacka forum. ❤

Och jag vet att jag ser ut som en kines. 👽

Hemma & ont i fötterna

A, fyfan. Haha, har gått på stan sen.. typ halv elva, eller vad det nu var. Vilket resulterar i ont i fötterna.. Men mysigt var det! :) Gått runt vid centrum, weho..
Haha, här var vi bland annat.. Och ja, bilden är googlad. Ooorkade liksom inte ha med kamera, ne. C:

Maysan löste problemet"

Min lillasyster och kusin har löst mitt kärleksproblem.. Tack, guys!
Okej, tönt att stryka över namnen, men vafan. Orka.

Ja, han trodde jag rökt på. Jag tror det är min lillasyster som har det, vad tror ni? LOOL.

Hiho

Försöker bestämma bio med kusinerna.. Kul.
Några minuter senare..

IIIH, vi ska se Star Wars i 3D! TAGGAAAAA :DDD

Dag 4 - En bild som gör dig glad

HAHA, dör lite inombords varje gång jag ser bilden.. Blir glad, lycklig och redo för att skratta, haha! Love it.

TACOS!

Haha, klart det var tacos.. ;)
Fick in tre rätta svar (8D), men först var Lova. c:
Hehe.
Lol.. Dock är typ allt uppätet. Så ni finge (lol) inget reslutat på det färdiga.. Men gott vare! :D

MästerKock1! C:

Haha, jag ska laga mat, då mina kusiner kommer på besök idag. De stannar över helgen. :) Gissa vad jag ska laga? ;)
Haha.. Dålig bild, men palla. Och nu måste jag göra mat, omg.  Puuss!

FÖRSTA SOM GISSAR RÄTT FÅR LÄNK.

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen,
som en kolsyrad dricka.
När du hickar som en liten flicka.
När man känner nåt man cän't denaj,
when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen -
när Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar en replik för att slippa krångla,
min pappa är rik, vill du hångla?
....
Våga styr som en kapten,
våga falla som ett löv,
våga chansa och se hur det går,
vad är fegt, vad är mod, what is löv?
Baby don't hört mi, don't hört mi, nöo mår.

Okej, just nu har jag så mycket mer att göra än att skriva ett blogginlägg om vad kärlek är, men jag behöver det verkligen.
Så, hörrni - vad är kärlek egentligen? Och är det något värt att ha?

Ja. Klart det är värt att ha. Jag vill ha en pojkvän - nu, liksom.
En kille i min klass har en flickvän (SURPRISE, OMG). Hon går inte i våran skola, men var med oss idag i skolan, och gud vad jag kände mig forever alone. För de två tillsammans.. Alltså, år, de var så gulliga, jag hoppas att de får typ många lyckliga år tillsammans. ♥
De satt och gullade på SO-lektionen, och han kysste henne på kinden. Vi kollade film, så det var lite halvmörkt.. Men de satt längst bak.
Åh, forever alone feeling, seriöst.
Jag vill också ha det förhållandet, typ perfekt. Eller.. de passar perfekt ihop i alla fall. På riktigt.
Och så vill jag också ha det. Men nej. Inte jag inte. Jag kommer dö med 24 katter, vilket jag sagt innan. Men lite offtopic där - Vad är kärlek egentligen?
Det man känner till sina föräldrar? Sina syskon? Vänner? Allt?
Jag tycker det. Att allt är kärlek typ, haha.. flummigt, men sant.
Och vad är kärlek för er?
För mig förklarade Björn Gustafsson det ganska bra i Mello.

Morgon

Shtutut, har tjugo minute rpå mig innan jag ska gå, och jag har bara tagit på mig byxorna.. GAH!
Random bild när jag sjunger framför spegeln ö.ö

Franska.. -.--.

Är så trött på skolan, börjar med franska klockan 8 imorgon.. Dö, dö, dö.
Godnatt....

Förlåt om jag tjatar

..äcklig bild ._.

Men ja. Jag hatar NO.

En bild säger mer än tusen ord.

No igen ._.

Nejmen nu ska jag äta mellis och plugga NO, sen drar jag till träningen. Bloggar sen!  ♣
Är inte så där glad egentligen. ._.

Snabbt inlägg bara

Hat haft en jättmysig dag idag! Började ju med sovmorgon till 10.30, sen hade vi profildag. Jag hade valt bowling, men det var inte så jättemånga nior, så vi fick bowla med åttorna också.. Kulkul!
Närå, men det var helt okej, vi fick välja banor och så själva, så.. Hamnade med några sköna snubbar. ;)(ARiSTOCATS, HERREJES. ♥)
Men hur som helst, på vägen hem stannade vi vid T-Centralen och jag bestämde mig för att gå av där istället för att åka med till fältan.
WHY? (DunDunDunDunDunDun)
Jo -
Jag är KÄR i tröjor med USA's flagga på. Så, jag skyndade mig till Gina, för de har fått in nya sådana, och där - MIN ÄLSKADE TRÖJA. Så, provade fyra stycken, velade & hade ångest, men till slut valde jag en vit. Och jag har inte ångrat det i ännu, haha..
Här kommer den i allafall -
Är kär <3<3



Stig gillade den också. . _.


Och AHAHAHAHA, ignorera mitt ansikte.

SUCK

Får psykbryt, helt seriöst. Har försökt plugga NO i typ.. 10 minuter, och är redan trött på det. Vafan.. Jag kommer faila grovt på provet på måndag, men jag orkar verkligen inte. Helt sinnessjukt, ja. Men jag ooooorkar inte. FML. </3
Fint, va? Så ser min bok ut just nu. <3

Vad mycket man hinner?

På en 45 minuter -
Ätit <3<3


Sminkat mig, och insett att jag har en trollnäsa .____.


Klätt på mig, fotat mig + redigerat mitt ansikte, lol.


Läst Kalle <3<33<


...och tagit fram bioologisakerna. Vilka jag nu ska använda, för jag ska plugga biologi. FML

Svmorgon, WEHO

YESS, har sovmorgon.
..men kan inte sova, måste plugga. Otroligt tråkigt, jag vet. Men jag har NO-prov på måndag (DÖÖ), och hinner inte plugga i helgen då mina uuuuuunderbara (lol) kusiner kommer. :) Så.. Ska börja nu. Lycka till, liksom.
Vad ska ni göra idag? C:

Sleepy

Godnatt. ♥
Did she just....??!?!!?!!? OMG.

Skojar du med mig?

Detta är kärlek. Nostalgi, lycka, glädje. På riktigt. Bambi. ♥

Kattsaker


Ser inte så farligt ut, va?

DETTA var resultatet -

create a gif
Kaoz, mannen

Jag idag!

HOOH, såhääär såg jag ut idag -
Haha, bästa bilden, lol.. Fin vinkel också <3<3

Ord.

Sikta mot månen - om du misslyckas, så faller du bland stjärnorna.

Smile

För det är skoola.
Eller inte/.

Dag 3 - Fem sanningar om mig

Sanning nummer 1 -
Jag har sjukligt dåligt självförtroende, tror aldrig på när folk ger mig komplimanger. Vet inte riktigt varför, men i mina öron låter de bara.. som typ lögner, looooool.
Sanning nummer 2 -
Jag har typ både en liten anorektiker och ett litet fetmabarn inom mig. Fetman vinner alltid, jag måste alllltiididid äta så sjukt mycket. Blö.
Sanning nummer 3 -
Jag har världens jävla spindelfobi. Det gäller dock bara små spindlar, stora spindlar är okej. Men helt ärligt, kan inte ens se en jävla blyerts-tecknad bild av en spindel. En dålig bild dessutom.. Kul att vårat projekt på bilden handlar om spindlar, liksom. Partey.
Sanning nummer 4 -
Jag tror på liv efter döden, typ Limbo. Och jag tror på vissa övernaturliga saker, typ andar och spöken. Eller i alla fall någon spöklik kraft.
Sanning nummer 5 -
Jag är kristen och troende, dock tror jag inte på en gubbe uppe bland molnen, utan något inom oss själva. Min egna 'Gud' liksom. Någon som bara finns där när jag behöver det, som när det är jobbigt, eller jag har väldigt mycket känslor eller oroar mig för något. Som bara ger mig mentalt stöd typ. Någon som jag kan be till, när livet kaozar, tyyp.
Jag. <3<3<3

Men åg

Måste sluta göra duckface på alla mina bilder.. Men säger i alla fall godnatt med denna fina bilden, LOOOL.

Osminkad & klar för dejten med sängen.. Godnatt! ;)

Kakor ❤❤❤

Här har ni en bild på min Valentin! ❤❤❤

Värd en award, ju!

Finns det en award för sämst på att raka benen?
Jag bör få den..

Duschen!

In i dushcen nu, måste balsamera håret, hehe.

När jag fortfarande förstod min kamera.

Älskar att vara överdrivet dramatisk i bilder.
Så dramatisk att endast jag, jag och jag förstår dramat i dem.
Typ denna bilden. Ser ni mig?
Det var i augusti, på den tiden då jag fortfarande förstod mig på slutartiden ._.

Orkar inte, HAHAH. Nostalgi <3<3

Alla <3 dag!

Inofficiella forever alone-dagen.
Alla är ju typ forever alone nu för tiden, vafan..  Jag med, lol.
Efter skolan var mitt sällskap träningskompisarna, och nu när jag kommit hem är det maten, haha.. That's why jag inte har uppdaterat.
Har varit för upptagen med min alla ♥ dag-date, aw. Typ 10 stycken chocklad-cupcakes, har redan ätit två.. Tror fan jag tar en till.
Ha en awesome fortsättning på Alla ♥ dag!
Favorit i repris, men.. det är de kläderna jag har på mig.

EN STOR FET SLEMMIG KYSS TILL ER ALLA! ♥

.

Vem är hon?
Hon som följer varje steg jag tar.
Hon som går i mina fotspår.
Jag känner henne inte, jag vet inte vem hon är,
ändå växte jag upp med henne.
Vem är hon som stirrar tillbaks från andra sidan spegeln?
Är det verkligen jag?

Blir lycklig

Bland annat denna låt gör mig lycklig. Och den lugnar ner mig.
På riktigt.
Älskar beatet, och sånt, den är.. somrig på något sätt. Och jag har alltid varit som lyckligast på sommaren. Och musik är som medicin för själen, samtidigt som det är dens språkrör.
Det man inte själv kan förklara med ord, kan en låt så enkelt förklara, bara genom att.. finnas. Och skickar man en låt till någon bara för att visa den, så tror jag ärligt att det undermedvetna känner så för den personen som den skickar till. Om ni förstår vad jag menar?
Haha, lite flummigt, men.. Känner man något för en person, kanske undermedvetet, och lyssnar på en låt och sedan tänker på personen - kanske är det så man känner för den personen. Liksom. Haha..
Låter som att jag är typ hög, men jaja.
Jag kanske bara är helt borta i känslornas land. Eller inte.
Jag vet faktiskt inte riktigt, har inte riktigt koll.


Det är väl så det är att växa upp, antar jag. Man vet inte riktigt vad man känner, eller varför.
Ibland är det rätt nice, men sen.. Det är en jäkla plåga, att känna så mycket. Alla timmar på dygnet, till och med när jag sover. Ansikten jag trodde jag glömt visar sig, känslor jag trodde jag tryckt undan. Inte då. På natten kommer de fram, då spökar de. Och vägrar lämna mig på dagen, får mig att tro saker.
Får mig att tro att jag känner något.. fast jag inte gör det. Jag vet inte.
Och vissa minnen dyker upp, jag har ingen riktig kontroll. Ändå älskar jag det, att drömma, att känna så mycket. Så att man verkligen känner att man lever. På riktigt.
Det är som att fly från vardagen. Att känna så mycket, tänka och drömma så mycket. Det är som att bara försvinna ett tag, vilket är sjukt skönt.


Glömma allt vad gymnasieval och ansvar heter, och bara drunkna i minnen, känslor, ansikten.
Att bara drömma.

Tjockis

Ja, har ätit grovt mycket ris och choklad-cupcakes. Heeeeelt stört. :c
Och ni får inte se bild på de underbara skapelserna, för alla kameror i detta hemmet är upptagna just nu.. Sorruuuu. HehhehehheHEHHeH. NI får tänka er lite halvdanna chokladmuffins med typ rinnig frostie, haha.. ;)
Men nu har jag i allafall något jag kan äta imorgon - official foreveralone-dagen, hehe.

Hannaaa och Carroooo is in the houuuse

Iihihihihhi, är med Hanna och Carro nuuuu! Vi sitter i min soffa och är asociala.. Mysigt <3<3<3
Jag och Hanna på återträffen för konfirmationslägret i höstas.. I matchande OnePieces! ♥


Oooooch så en halvfin bild på oss tre, haha! Love ya ♥

GOODMORGON

Alltså, jag förstår inte vad grejen är med 'god' i morgon. För man är ju alltid så jävla trött, eller i alla fall jag. Svintrött (ehhe) varenda morgon. Mysigt <3<3<3
Nej, inte ett dugg. Vill bara ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen, men det går ju inte.. Jag har ju en skola att ta hand om också... Eller snarare en skolgång. ._. It suuucks. Och jag har en teknik-sak idag, ska ha typ föredrag..
..som jag inte pluggat på, HOURRAY!

Blä.

Stressiiiiigt, eller inte. Men måste skicka in min gymnasieansökan innan onsdag.. DIE. typ. Och jag måste hinna med att sova och allt sånt, blä på det.

Jag gör som alla andra.

Vila i frid, Withney Houston. ♥

Förmodligen droger. Förstår inte grejen med dem.
De förstör bara folks liv.


Försöker..

Försöker göra min gymnasievalsansökan. Vafan. Det tar sååån lång tid, och vad ska man välja liksom? DIE MATTHAFAKKA. ):

Hej igen!

Jag har haft en uuuunderbar (lol) helg, med borttappade CAPS-knappar.. Haha, kul grej.
Nejmen, nu återgår jag till att berätta om min stört instressanta vardag igen - har ni saknat mig? ;)
Jag har i allafall, som sagt, haft en skitkul helg med Carro, vi har faktiskt hunnit med en hel del. Kollat på tre och en halv film, (Gnomeo & Julia, Mumien, halva Bring it on och någon jag inte kommer på namnet på. ._.) pratat till 3 på nätterna, simmat, bastat, ätit en massa..
Och fått reda på att Withney Houston är död. Det var lite chockerande, ja. Men. Vila i Frid.
Jag har i alla fall haft en awesome helg. Vilket jag sagt tre gånger nu, men skit samma. Det går inte att nämna något sådant för mycket. c:
Hehhe. Carro och jag var ute och fotade också, men hon har bilderna, vet icke om jag får dem. ._.

Tidsinstäällt!

Kattungarna ska snart bort.
Och det är ju sorgligt.
Men samtidigt sjukt skönt, för de är riktigt påfrestande ibland. Som häromdagen - mina julklappshörlurar totalförstörda. Fan, liksom. Och så har de förstört min datamus, höll på att förstöra min nya soffa, osv.. Så, det ska bli jätteskönt att bli av med dem, faktiskt.
Dock är det, som sagt, samtidigt sorgligt. För de är jättesöta och roliga när de leker med en, när de inte förstör saker. Då är de helt underbara och jättesmå. Så att man bara vill ha dem i den storleken för alltid, aldrig släppa dem ifrån sig. ♥
Men någon annan kommer få glädjen att ha de underbara små skitsakerna, bl.a en av mina kusiner, och mina andra kusiners mormor och morfar. Som dessutom kommer nästa helg - kusinerna, alltså. Haha, släktträff, liksom. ;)
Hahahahahah, på sista bilden är det faktiskt två olika katter.. De satt bara exakt likadant, lol. ♥

Bortaaaaaa!

Haha, ja.. Typ. Jag kommer vara borta i helgen, får se hur bra bloggningen blir.
Men frågan är,
Ska jag göra något tidsinställt?

Klar!

Och jag har sorterat alla mina böcker (nääästan)!
Hell yeah. 8) Resten ligger i en hög. c:


Blä

Har inte packat klart, fastnade vid att sortera mina mappar.. FAN
Från typ 300 objekt till 25. Rätt bra, fakitskt. c:

50/50

Imorse provade jag att endast sminka halva sidan av ansiktet. YEAH. Märker ni skillnaden? c:
Dock sminkade jag andra halvan sen också, men jaja.. Här är jag . 50/50! Hälften Barbie, hälftne jag.. eller nåt sånt. c,:
Jag hoppas att ni ser vilken sida som är sminkad, och vilken som inte är det.. haha

Jag undrar om någon tjej någonsin kollat på mig, och tänkt "wow, jag önskar jag såg ut som henne"

Mot Carros land!
Weho, ska till Carros land, vid typ.. 18.30-tiden, awesome. :)
Men innan dess ska jag försöka söka in till gymnasium (sajk), läsa bloggar, städa rummet,  packa och lite sånt.. Haha, streeeeeess. Jaja.
Har spikat upp mina hyllor iallafall! :D
pppppåpör´åv+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+cppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
...och där kom katten och la sig i, ja

Tröööttt

Försöker skriva ett blogginlägg, men det går inte. Så säger godnatt ny, börjar 8 imorgon.. Dö skola, dö.
Godnatt. ♥
Helt tomt.

Mensa? Trololololol

Städat!

*APPLÅDER*
FÖRE:
EFTER:



Ja, jag läser fortfarande Kalle Anka.

Oh shit..

Biggest looser nu, yay.. Känns bra att jag tränat då, eller nåt sånt. Fast sen åt jag hamburgare, jag kommer sluta i det där programmet, lovar <3<3<3
Ni får bilder på min hambrugare, och hur man gör den. För den är så stööööört god.
how to make a gif
Och så i bilder, samt förklaring till vad det är -

Stek hamburgaren..


..rosta bröden och skär upp salladen..


..lägg på biffen och lite hamburgerdressing på undre halvan av brödet..


..lägg på rostad lök på dressingen..



..häll ketchup på ovandelen...


..lägg på sallad..


..KLAR!


ÄT <3<3<3<3

Hemma nurå!

..igen, haha.Men nu får ni bara ett snabbt inlägg - NP gick helt okej, det blev i alla fall G.......  och nu ska jag möta upp en vän i slussen, för att sen åka vidare till träningen, streeesss..
Men skit samma. Bild..
..på elementet i vardagsrummet. C:

Faan

Idag är absolut ingen bra dag. Vaknar av att mamma väcker mig, och berättar att mina hörlurar är sönder.. faan typ. Och nu måste jag stressminka mig och dra till skolan - NP första lektionen. Kul? Nej, vafan. Orkar verkligen inte.
Mina älskade hörlurar <3<3

Helt ärligt - jag var kär i de hörlurarna. Man kunde, på riktigt, stänga in sig från omvärlden. Töntigt det, låter, men vafan.. Kattjävlar.

Jag & mitt duckface

Jag & mitt duckface säger godnatt.

Lyssnar på Vlogg

Lyssnar på en vlogg och har ångest inför NP imorgon.
Funderar på om jag ska göra en vlogg själv, undrar dock hur det ska gå till - är tekniskt efterbliven när det gäller sånt, haha.. Jaja.
Har gått ner på ICA och köpt saker till NP imorgon, en Brämhults smoothie och ett äpple - awesome typ.
Omnomnomnom

Random, HAHA

GUD så kul man kan ha med ett macroobjektiv. ♥

Uh

Chill med sovmorgon, men nån gång måste man ju till skolan.. Drar nu, bild första lektionen - helt okej. Hejrååå
Dagens strumpor. <3<3<3

MOhohoh



Bjuder, hah.


Observera min skiiitsnygga pose också.

Macro!

Hell yeah, nu har jag fått låna ett macroobjektiv.. ÄNTLIGEN! Så. Har fotat. Hehehhe
Haha, kattbilder. Jajaa, var tvungen. :c

Hemma nurå!

Fattar inte vad det är med mig och mat. Är det något gott, kan jag liksom inte sluta äta..
Som att jag inte sett mat på år och dar typ. Vilket följer med en massa olika känslor. Typ matkoma, just nu. Har ätit asmycket pasta. :c
OCH äntligen har pappa fixat så att jag får låna ett macroobjektiv. Jag bajsar på mig om det inte passar till kameran. Snart blir det iallafall nog fler bilder ! TAGGA. ;)
Ja, och justeja - glöm inte att jag uppskattar varenda en av er! ♥

MOT GAMLA STAN.

Capsrubrik for lajf, liksom. <3<<3<3<3
Nejmen, ska dra tll en kompis i Gamla Stan, sen drar vi till träningen. Mycket mysigt. Därför lär det inte bli bloggning förens i kväll.. KANSKE har jag fått låna ett macroobjektiv då, så det blir lite finare bilder också! HOURRAY! :DDD
Vi kör en favoritbild i repris. PUSS & KRAM. ♥

NP!

För varje fråga jag svarade på, dog jag lite mer inombords. Seriöst, FML. Sänker jag mig i svenska, beror det endast på detta. :c
Jag idag, försöker typ äta upp kattungen mitt i min deprissions-period i morse.

Tröött

Jag är så sjukt trött just nu, så förlåt för ovanligt obetydliga inlägg. Ska bättre mig tills imorgon, då jag förhoppningsvis sovit mer än 6 timmar, HAHA. Men är så sjukt trött. Med tanke på att simningen typ tog kol på mig, så kanske det inte är så konstigt.. Jaja.

I alla fall ska jag bara fixa mig, och sen drar jag på dejt med min säng och kudde! Godnatt.

HEERRE

OH, HERRE. NATIONELLA IMORGON OCKSÅ, OH HERREGUD.
HADE NÄSTAN GLÖMT, HERREHERREHERRE GUD.
HERRE. GUD.


Sant, haha

lolsofunny.com

BADAT.

Äntligen HEMMAAAAA-.AAAAA-A-A-AAAAAA
Haha, nejmen. Har varit på badet typ hela dagen.. Först, imorse, hade vi en lektion i skolan. Sen drog vi till badet för livräddning. När det väl var klart - vid typ tre -  drog jag till Gamla stan, och träffade en kompis. Sen åkte vi tillbaka till badet typ en halvtimme senare, värt.. Haha.
Var extratränare andra gången jag var där, yay! :) Fett kul, jao.,
Den vackra poolen på badet.. Hah.

Ja, jag är barnslig

HAHA, dog lite när jag fick en kommentar på min bild..
Alltså.. jag är ju  inte van vid sånna kommentarer. ._. Så.. Dog lite inombords där, HAHAHAAHA

Jahapp.

Månda-morgon igen.
Och vi ska till badet och köra livräddning med klassen, seriöst.
FML, på riktigt.
Jag kommer vara den enda med baddräkt i min klass! ":D"
Usch.

FAN

Precis när man ska mejöa in den där jävla uppsatsen om vindkraftverk, slutar hotmail fungera. ALLTSÅ, ÅÅH. FAAAAN OCKSÅ #%¤" v#rwevw 4TERDCFSV

Till er som faktiskt känner mig IRL -

Stämmer detta? HAHAHA

En halv sida

En halv sida kvar. Måste bara orka. Vafan, en halv sida. GAH.

SNART KLAR.

Äntligen.
Har typ en halv sida kvar av tekniken, sen.. sen äöntligen är jag klar.
Dö. Teknik. Dö.

Söndagstjockis

Teknikuppsats och O'boy med marsmallows i.. ♥
FIIINT. ♥

NYTT RUM! :D

Jes, nu är det snart klart! :3
Haha, har flyttat upp på mitt loft i alla fall..


Haha, fint.. men i allafall, min uppflyttade säng. HALLELUJA

Nu måste jag dock fixa min jävla teknikuppsats.. Hejrå.

MELLO!

Som man väntat.. haha. ;)

...justeja

Jag skulle ju börja med tekniken.. :s
Fan, orkar inte. Tar hela skiten imorgon.
Rensar istället bland mina spelförfrågningar på Facebook.. förstår inte grejen med dem, och att folk aldrig fattar att jag inte spelar de där spelen.. Jävligt irriterande.

Fingrar som ömmar

Åh, mina fingrar håller på att återfå värmen, efter att jag och lillebror har varit ute och fotat ett tag - fyFAN vad kallt det var. Och inte blev det några "ÅH VILKA FINA BILDER!" för han bara klagade på kylan. ):
Menmen, några bilder blev det..
Haha, fråga inte..


FÅGEL ! :D

Jag idag!


HAHAHAHAHA, glad kines i en hårreklam, typ. Men kunde inte ta nån sreiös bild, så ja. ):


Ni får stå ut med att jag ser ut som en ekorre. Men i allafall, ska bara till IKEA samt vara hemma idag, så.. Fick bli en sliten tröja.

Tjatar jag?

Det är bara för att jag vill ha sommar nuuu

To dooooo

To doooo - Lördag (4/2 -12)

·       Städa rummet. ._.

·       Göra NOn.

·       Börja på Tekniken.

·       Fundera på gymnasium......

·       Fota! Eller påminna pappa om det där  macro-objektivet.

·       Åka till IKEA?

BLOGGA!

Min fina lista på saker jag ska göra imorgon. YAY.

..och med denna fina listan säger jag godnatt. Förlåt för otrolig seg och tråkig uppdatering idag, men jag.. har bara behövt vila. Från allt, liksom. Så, ja. Bättre uppdatering imorgon, kan jag nästan garantera!

Kyssar till er, HAH! ;)

POPCORN!

Suddig bild, men ja. Beskriver typ min kväll. ._.

Hemma.

Fredag.
ÄNTLIGEN.
Vad ska ni göra i helgen? :D
Själv ska jag bli frisk.. hade jag tänkt i alla fall, haha.. Kulkul, ska till IKEA också, ju.. Och plugga. en massa. FML </3

Hogwarts will allways be there to welcome you home.

Jag tror fasen jag ska ta mig igenom alla HP-böcker efter varandra, en gång för alla.

Fyfan..

Matkoma. Måste lära mig att äta mindre och långsammare.. Fyfan. Skulle kunna spy, om jag inte blivit äcklad av tanken på det.

Sockerkick! ♥

Hell yeah. ;)
Inget mer plugg som ska in imorgon, så jag.. tja, chillaaaar, galet skönt. Ligger på mitt rum, lyssnar på Young, wild and free och käkar godis. Och så ser resten av eftermiddagen ut, haha! Vad ska ni göra? 8)
SNÖ! :D

Kaoss

Eller nåt sånt, sitter i datasalen och spelar ett bananflugespel.. ._.

( http://nobelpriskampen.se/2008/bananflugan/spel/msu/index.html ) SKitkuöl. Och nu kommer min lärare. Wehoo

Goooooooooooodmorgon!

Jag har precis ätit frukost, och slänger in ett litet inlägg här! :)
Jag hatar btw att äta när man är täppt i näsan. Man kan ju inte andas. :<
Och jag hatar att vara förkyld. Det finns ingen medicin, utan man måste vänta ut den. Vafan, liksom?
Dö, bara dö.
Så. Jag är förkyld, vilket ni kanske förstått.. Och ska till skolan. Snart. FML. </3
Fuck förkylningar.

Ska sova!

Hur lätt det nu blir, med en näsa som snorar hela tiden.. Hah, hatar att sova när jag är täppt i näsan - man måste sova med munnen öppen, eller kvävas. Och sover man med munnen öppen, då blir den så torr. Så man måste upp och dricka. Och då får man energi igen. Så det tar lång tid att somna, fuudge.
Kanske roar mig med att räkna snöflingor, eller nåt.
Haha, en till bild från idag.. Men nu måste jag försöka sova, annars blir det för sent, då det kommer ta minst två timmar. Och jag börjar bli sjuk, sajk..

Godnatt!

Dagens, haha!

Den här låten kommer fan alltid  vara lika bra.

Snöflinga !

Det snöar! Gick ut och fotade, kom in igen.
Redigerade en bild, tönt, haha.. Men här får ni den, i alla fall.
IIH, fick faktiskt en rätt bra bild på snöflingan, även om det inte syntes här. ):

Scrubs, igen

"Allt som är värt nåt, får man slita för."
Så sant, så sant.

SCRUBS!

Åh, seriöst min favoritserie, älskar den. ♥
<3<3<<3<3<<<3<3

Hemmamammaa

Jag hann i tid imorse, trots att jag fick stressa! YAY.
Och mitt SO-prov gick bra, tror jag i alla fall.. haha. Nu har jag bara resten på min låånga lista kvar!  Men innan jag börjar med det, ska jag läsa lite bloggar, lite skvaller och lite sånt. Sen så! ;)
HAHA, en till ful bild från imorse. Men puss på er, typ! ♥

Istället för att blogga och fota borde jag..

..plugga SO.
..plugga franska.
..plugga engelska.
..städa mit rum.
..börja klä på mig ytterkläderna till skolan.
..lägga ner sakerna jag behöver i skolväskan (PÅSEN).
..fundera på vilket gymnasium jag ska välja.
..om möjligheten finns - fundera på linje till gymnasiet.
..ta hand om mamma och Maya, vilka har feber.
..börja oroa mig inför NP.
..gosa med katterna.
MASSOr med valmöjligheter ju!
Synd bara att det där (förutom gosa med katterna ♥) är så stört tråkigt. Så, nu sitter jag här i stället! :D
Hej mer ångest. <3<33<<3
NU MåSTE JAG STRESSA IVÄG TILL SKOLAN,. TJARÅÅÅ

14 DAGAR KVAR TILL GYMNASIEVALET. ÅNGEST.

Outfit idag. Och jag vet att jag ser jääääääätte dryg ut på första bilden, men.. Orkade inte riktigt bry mig. ":D"
HAHAHA, sen var jag tvungen att göra en pose också samt överredigera bilden, ja. ;


HAHAHA
RSS 2.0