Lol

CARRO GISSADE RÄÄTTT!Så. Hon vinner länk <3<3<3<3

Klassiker

Haha, jag och la familla spelar alltid Monopol under Earth Hour, och min bror brukar alltid vinna.
...MEN INTE DENNA GÅNGEN! Tji fick han, då jag vann. Stort. För den lilla fuskaren tog en massa pengar. Men hur som helst - Släckte ni nu då? :)

Earth Hour ♥

Ni glömmer väl inte att släcka all elektricitet vid 20.30 idag? Och myyyysaa

Rainbow cake aka regnbågskaka! :D

Yesss, jag och Maysan (min lillasyster, aw) lyckades göra en rainbow cake! :D Fyfan vad vi är bra c:

HAHAHAHHA, jag = uttråkad

Ja, en tävling och du vinner en lääänk! :D

Uppenbart ju

Jag ser lite ut som Voldemort i ljuset, men skit samma. Ehm. Jag har tråkigt. Vilket resulterade i en Vlogg. Med stort V.

Det. Snöar.

Vintern tar ju fan aldrig slut. :(
Såhär såg jag ut i morse då, när jag insåg att det snöade. Bortsett från att jag inte stog upp, utan låg i min varma säng.

ApergerNattan?

Och jag hittade AspergerNattis youtube-konto igen. Såg att hon lagt ut en video där hon säger att hon vill begå självmord för att 'alla' säger att hon ska dö, att hon är ful osv. Hon vill ha sympati.
..jag bara tänkte lite.. och.
Har inte hon egentligen bara sig själv att skylla? Hon har ju påstått att alla är fulare än henne, att fula människor borde dö osv. Hon har provocerat fram sina åsikter. Och visst - hon säger att jag har blivit mobbad hela min barndom, sen när jag växte upp fick jag bättre självförtroende. Inte trodde jag att man kunda sänka någon som gjort den förvandlingen, men även de med mest självförtroende går att sänka.
Men. Är inte det det hon försökt göra med sina videos? Sänka folk? Eller? För jag förstår verkligen inte meningen med hennes videor. Vill hon sänka folk? Få bättre självförtroende själv? ?
Inte konstigt att folk reagerar, egentligen. Det är bara en sorts självförsvar, som jag ser det då. Dock är vissa av deras åsikter liiiiiite väl våldsamma/taskiga/idiotiska/onödiga, men ja.
Hon säger att deras åsikter har fått henne att vilja ta livet av sig - men är det inte det som hennes åsikter har fått folka att vilja göra?
Det är lite som att hon glömt att 'what goes around, comes around'.

Jag vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägget, men tänk er för innan ni säger eller skriver något på nätet. Alla kan ta illa upp och börja bli agressiva, ledsna eller irriterade. Och ni vill inte sluta gråtandes i en säng där ni klagar på att andra gör exakt samma sak som ni själva en gång gjorde. Och glöm inte - Karma är bara en bitch om ni är det.

I Alaska

I Alaska är det förbjudet att skåda älgar från ett flyplan.
I Alaska är det även ett brott att putta ut levande älgar från flygande flygplan.

Alltså.. Dessa lagar måste väl ändå ha kommit från att någon har gjort sakerna? Men VEM gör så? LOl, och vem sätter en lag på att inte skåda älgar från ett flygplan? x)
Jag gjorde en illustration om vad som är förbjudet i Alaska. INTE SKALENLIG, LOL.

GODNATT SWEDEN

Nu ska jag och Becca sova. Som sagt - den förste som gissar vad som är i filmen, får en länk. cccccc: GODNATT NU. <3<3<3<3

Och ja, jag ser lite halv-konstig ut. Men såååååånt e livet

VAMPIRE DIARIES

<333333

Trötta, fredageftermiddag

USCH, JA. NU BLEV VI TRÖTTA. Det är fredag, guys och jag och Carro sitter @ my place. NAJSNAJS AZZZ

Aprilvädewr

 

IT'S FRIDAY, FRIDAY

Ä N T L I G E N .

Äntligen är det fredag, och äntligen får jag sova ut ordentligt, då det är lördag imorgon (som alla som kan veckans dagar vet). Har dessutom sovmorgon idag, så fick lite mer sömn än jag skulle fått en vanlig fredag (..tio minuter typ, hahahhahaa :(). Ska plugga på den sista SO-frågan nu, och sen äta och lite sånt annat skit. Godmorgon!
c:

Nu stänger jag ner blogg esse

Och pluggar in mina VG-frågor till SOn. På riktigt :((
Godnatt!
Hur det kommer se ut närmaste timmen. Erkänn att jag verkligen HAR paintskills?!?!??

Snälla, rara sommar

Okej, jag tjatar. Detta är väl.. typ tredje (fjärde?) inlägget om att jag vill ha sommar. Men jag vill verkligen. Nu, nu, nu!
Orkar inte mer skola, orkar inte mer plugg (..okej, det har blivit otroligt lite av de på sistånde, men ändå), orkar inte med allt ansvar. Jag vill vara fri, som en jäkla fågel! Bara kunna chilla hela dagarna, vara uppe och ha kul hela nätterna. Slippa allt detta tjat om att man ska vara hemma en viss tid, att man måste plugga, plugga, plugga. Det är så otroligt tråkigt. Snart är det påsk. Thank god! Vet inte riktigt hur jag skulle klarat mig utan ett lov, seriöst.. Dör lite inombords varje gång jag ser solen skina utanför fönstret, och man själv sitter inne och pluggar, eller sitter i skolan. Det är så deprimerande.
Nej, tänk att istället vara ute i den solen. Känna hur den värmer. Bara vara. Chilla gaaaaaaalet. ♥
Det är dock sjukt bra att vårterminen går så fort. Eller, det känns ju som att den gör det! Det går på ett kick. Var det inte sportlov nyss, liksom? Sinnessjukt att 4 veckor (3? Omg, matte är inte min starka sida) gått så otroligt fort. Snart är det nog sommar. Det är så man får tänka. Eller, jag tänker så. När min lilla vårdeprission kommer, ja.. Då tänker jag framåt. På sommardagar på stränder, sommarnätter i trädgården. Mys, mys, mys. Allt blir så myysigt!
Jag vet att det blev lite missbrukande av vokaler i texten, men skit samma.


Haha, ett praktexempel! En bild från i somras när vi var i Hällas med mormor och morfar. Morfar chillar gaalet ;)


Tänk att kunna sitta uta och äta. Omg. Och det blev två bilder på mormor och morfar, för jag typ saknar dem. ♥

Bara för att jag är lat

..orkar jag inte riktigt skriva ner det där, utan säger det istället. Men, hur som helst - nu ska jag plugga (som jag sa i videon x antal gånger) SO. (.,.för det kommer ju hända). Hur som helst, ska jag inte sitta vid datorn. Förens senare. Och ja, jag ser sliten ut i videon. :<

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHSA

HAHAHAHAHAHAHAHAHA, fyfan vad söt.. ♥♥♥♥

Torsdag

Fydnig rubrik, ajt? ;)))))))))))
Nejmen, vet inte riktigt vad jag tänkte skriva. Började skriva för ca 20 minuter sen, men sen kom jag av mig och nu sitter jag här. Godeftermiddag, hur som helst! Tänkte plugga SO, då jag har SO-prov imorgon (alltså, vi har typ det heeeeeeela tiden). Logiskt, huh? ;)
Jaja. PUSS HEJ

Jag har bytt jeans

Haha, jarrå.. Vet att jag ser ut som en kyckling, och att ljuset är både konstigt och fuuult, men vem bryr sig, liksom? Och jag har inte blåa ögon, utan bruna. Även om det ser ut som att jag har det i slutet ;_;

 

Och varför gör jag en vlogg? Jo, för att det är så mycket enklare än att skriva. Och jag är lat. Så. Och sen var det något mer jag skulle skriva. Men. Jag är glömsk också. :< Och rätt tråkig i videon, men jaja <33

Goooooooooooodmorgon!

Älskar att mamma väcker mig alldeles för tidigt två dagar i rad. <3<3
Eller inte.
Hon väckte mig 7.20 idag, trots att jag börjar 8.50 ;_; Buhu typ. Mindre sovmorgon än vanligt hela denna vecka, inte konstigt att man blir grinig :<
I alla fall, har jag och Nicole våran engelskaredovisning idag, den som jag tjatat om och pluggat till hela veckan. (För jag är så satsig) Det kommer gå asbra, för Nicole har gjort en skitfin powerpoint, och vi har en awesome idé (hehehe, iaf för alla matglada). Och nu ska jag väcka min lillebror, för mamma är inte hemma.
För jag vet att ni undrade.
HAHA, har ritat upp min frukost fint också. Gissa vad det är? ;)

GOODNATT

Puss och kram, och allt sånt där. See you imorgon!

Det här med drömmar

Jag är rätt lättpåverkad av drömmar. Exempelvis den jag drömde inatt, har gjort så att mina gardiner varit för fönstret hela dagen.

Den drömmen jag kommer ihåg, var otroligt konstig och skrämmande på något vis.
Jag, min lillebror, min lillasyster samt två killar i min klass (..det var helt random, vettefan varför de var i min dröm) sitter i mina föräldrars säng, med en dator. I drömmen bor vi på bottenvåningen (typ i ett radhus, och inte i lägenhet på andra våningen som vi gör IRL), och det är vinter ute. Av någon anledning går min lillasyster och killarna i min klass ut, och ställer sig på verandan vi har utanför fönsterna (?). Sedan vet jag inte riktigt vad som hände, men de håller typ på och latchar därute, och jag ropar (de hör mig, av nån konstig anledning) genom väggarna.
"Var försiktiga" typ. De fortsätter skratta och så, men helt plötsligt blir det mörkt ute. På ett ögonblick hade typ himlen gått från dagssljus till mörkaste natten. Och, det faller helt plötsligt ner en massa snö från taket eller något sånt. Alla blir liksom.. begravda i snön. Och av någon anledning, lyder en dialog mellan min lillebror och mig, just då, såhär -
"OJ!"
"Vi måste hjälpa dem!"
"Nejmen, helt ärligt, det går inte. Vi får vänta"
Sedan, på ett ögonblick igen, ligger min lillasyster bredvid mig och min bror i sängen, och persiennerna utåt är nerdragna.
Jag typ är lite förvånad (i drömmen, lol).
"Nejmen.. fryser du inte?" Då hon är alldeles blöt. Hon svarar typ "jo", och sen fortsätter hon hålla på med datorn.
Jag bestämmer mig för att gå upp och titta till vädret ute, och drar först upp den persiennen till vänster. Där står en av killarna i min klass, och typ.. jag venne. Solar eller något.
Sedan drar jag upp den andra.
Fyfan vad rädd jag blev i det momentet, helt sinnessjukt.
För utanför fönstret, ser jag min andra klasskompis huvud begravt i snö. Stirrandes på mig. Och jag blev livrädd i drömmen, alltså ärligt. Skiträdd, och vaknade.
Alltså, det var det obehagligaste jag varit med om. Någonsin.
Jag vaknade, helt ärligt, i panik.
Klockan var rätt tidigt på morgonen då när jag vaknade, skulle gissat att hon var runt tre. Och jag vågade inte dra upp mina gardiner, för jag visste inte riktigt vad jag skulle få se där utanför. Har inte dragit ifrån dem på hela dagen, och nu är det för mörkt igen.
Men den drömmen, skrämde nästan livet ur mig. På riktigt. Kunde inte somna om på typ en halvtimme. Usch, fyfan.
Jag, min lillebror, min lillasyster samt två killar i min klass (..det var helt random, vettefan varför de var i min dröm) sitter i mina föräldrars säng, med en dator. I drömmen bor vi på bottenvåningen (typ i ett radhus, och inte i lägenhet på andra våningen som vi gör IRL), och det är vinter ute. Av någon anledning går min lillasyster och killarna i min klass ut, och ställer sig på verandan vi har utanför fönsterna (?). Sedan vet jag inte riktigt vad som hände, men de håller typ på och latchar därute, och jag ropar (de hör mig, av nån konstig anledning) genom väggarna.
"Var försiktiga" typ. De fortsätter skratta och så, men helt plötsligt blir det mörkt ute. På ett ögonblick hade typ himlen gått från dagssljus till mörkaste natten. Och, det faller helt plötsligt ner en massa snö från taket eller något sånt. Alla blir liksom.. begravda i snön. Och av någon anledning, lyder en dialog mellan min lillebror och mig, just då, såhär -
"OJ!"
"Vi måste hjälpa dem!"
"Nejmen, helt ärligt, det går inte. Vi får vänta"
Sedan, på ett ögonblick igen, ligger min lillasyster bredvid mig och min bror i sängen, och persiennerna utåt är nerdragna.
Jag typ är lite förvånad (i drömmen, lol).
"Nejmen.. fryser du inte?" Då hon är alldeles blöt. Hon svarar typ "jo", och sen fortsätter hon hålla på med datorn.
Jag bestämmer mig för att gå upp och titta till vädret ute, och drar först upp den persiennen till vänster. Där står en av killarna i min klass, och typ.. jag venne. Solar eller något.
Sedan drar jag upp den andra.
Fyfan vad rädd jag blev i det momentet, helt sinnessjukt.
För utanför fönstret, ser jag min andra klasskompis huvud begravt i snö. Stirrandes på mig. Och jag blev livrädd i drömmen, alltså ärligt. Skiträdd, och vaknade.
Alltså, det var det obehagligaste jag varit med om. Någonsin.
Jag vaknade, helt ärligt, i panik.
Klockan var rätt tidigt på morgonen då när jag vaknade, skulle gissat att hon var runt tre. Och jag vågade inte dra upp mina gardiner, för jag visste inte riktigt vad jag skulle få se där utanför. Har inte dragit ifrån dem på hela dagen, och nu är det för mörkt igen.
Men den drömmen, skrämde nästan livet ur mig. På riktigt. Kunde inte somna om på typ en halvtimme. Usch, fyfan.
Gissa om jag var glad när jag såt att killen i min klass levde.. haha. För jag tror, på någon vänster (höger?) att drömmar betyder något. Kanske att det handlar om en själv, men ändå. Det är läskigt.

Vlogg!

HAHAHA, min första vlogg (ensam). Och bara för att jag har tråkigt. Och nej, jag orkar inte skriva 'videblogg', så jag skriver vlogg. Punkt.
Jag vet att jag är ytterst snygg. Speciellt i slutet. Hhoho!

EDIT - HAHAHAH, gud, såg att den hackade lite. Vilket betyder att den stannar på en otrolooooligt, jäääätefin (CARRO <3<3) bild. Ja.
Och justeja! Jag har skapat en ny aktegori, endast tillängnad dessa videbloggar (omg, jag skrev ut hela namnet). Om ni undrade vad kategorin 'Videobloggarrr handlade om, liksom. Puss! ♥

Disney -

"Some people goes to the end of the world just to see what they can see." - Nasse

Business-project

Haha, jarrå! Nu ska jag lära mig det jag ska säga. Puss!
Och så ännu en paintad bild. Denna visar min kärlek till min engelskalärare och hennes jäkla projekt. ":D"

Nudelsoppa!

Åh, det var så längesedan.. Men jag älskar det fortfarande lika mycket <3<3
Och förlåt för googlad bild. :<

Grovt lika!

Jag har sagt det innan, men säger det igen. Justin Bieber & Selena Gomez är faktiskt riktigt lika! :o
..eller är det bara jag?

PMS på småsyskon som inte kan låta bli att bråka

Sitter hemma nu (nejmen! På samma ställe där vi började dagen också, på golvet i mitt rum) och lyssnar på Paradise. Har fått en liten Paradise-period igen, hehe.. Men man kan ju inte annat än älska låten och deras underbara dräkter! ♥ 
Tänkte skriva alla g-kriterier till SOn också, och lära mig engelska (haha.. jo, det första lär ju inte bli gjort). Puss!

Godmorgon bloggN

Sitter här på golvet (som vanligt), med datorn i knäet. Är närapå färdig, har endast sminket kvar och sen kan jag dra till skolan..
..dock börjar jag tio (precis som alla onsdagaaaaar), så det är inte så bråttom att göra sminket. Tänkte alltså slänga in ett litet blogginlägg (HURRA, OMGOMGOMG)! :)
Varför är jag då vaken denna tid? Jo, min familj har typ pms hela buntet, och de skrek i morse. Trevlans! Låt mig illustrera med en finfin bild jag gjorde i paint nyss (där väckarklockan får vara min familj):
Jag är då den übersnygga varelsen som sover.

SOn..

Ja, jag skulle ju göra en till SO-kritere, vad hände med det? Jaja, hur som helst. Gör den nu istället (även fast det är sent.. för mig, hehehe). Har ändå sovmorgon till tio imorgon, så det är lungan..
....och så en aningen random bild på Sess. ♥

Disney -

"To laugh at yourself, is to love yourself" - Musse Pigg

Överbliven våffelsmet

Suck.. Precis när jag ska ut och springa, så ska Abbe laga våfflor. Vilket han inte klarar själv, så han behöver min hjälp. Vilket betyder att jag inte hinner dra ut och jogga. FML.

Haha, bild från i morse., men skit samma. Drar ut nuu, hej!

PSYKBRYT

Min dator är sååååååå långsam, seriöst. Får psykbryt på den, all the time.
Någon som vill ge mig en mac? Ingen? F U. :<

Nejmen honestly, hatar min dator. Nu ska jag ut och jogga. Hare kul.

Det går bra nu, pengar rullar in som de ska, det går bra nu

Yeyeyeeeeeeeeeeeee.

Har kommit liiiiiite längre på engelskan, och är snart klart (zzzzOGMOGMOGMGOMGOMOGMOGMOGM, careface). Har endast en punkt kvar (How do you plan to advertise? Läs med lärarröst) och håller på att svimma av uttråkning.  Men, jag måste bli klar tills imorgon. Tyvärr. Annars får jag typ IG i engelska. Eller inte. Men ändå. Äsch, jag bara babblar.. Hur som haver (wtf), är jag trött. Otroligt trött. Hatar att somna sent på (vardags)kvällar och förstår inte hur typ alla jag känner orkar med det varenda kväll. Förstår verkligen inte. Ni måste vara (jk, ni är) supermänniskor hela bunten, och jag avgudar er för det. Ville bara att ni skulle veta. ♥
En fin (HAHAHAHAHA, nej.) bild på mig från idag, med ljus-sakerna.. hohohoho

Jobbar på engelskaföredraget

Jag ser ljuset

Mot badet!

Ska vara tränare.. psushyssyys

Efter alla våfflor

Nu drar jag in i duschen (yay), och sen ska jag sova. Godnaaaaaatt! :)

Lite för söt

'du blir vad du äter'.. Haha, jäklar vad jag måste bli söt då! Har ätit 4 våfflor, är fan proppmätt nu.. Buhu :<

OMNOMNOMNOMNOMNOM.

OBS - Jag vet att bildkvalitén inte är den bästa, men det var för att pappa hade ställt in den på något konstigt, och jag orkade inte konvertera alla bilder till jpeg. Därför är de lite halvdåliga, men skit samma. Ni ser ju vad det föreställer (...right?) c:

And now we're back the why we started - like strangers.

Pluggar SO och tänker över livet. Ser hur solen lyser på gårdshuset, hur det gula nästan gör ont så gult som det är.
'Vad sysslar de olika FN-organgen med?' var frågan jag skulle ställa google. Men jag kom aldrig så långt. För när jag tog upp internet, var tumblr det första jag såg. Jag kollade igenom sidan, fastnade för citatet i rubriken. Tänkte över det. Insåg att det var sant. Insåg att jag måste vara bland de sorgligaste/töntigaste personerna i världen, som -fortfarande- tänker på det sättet. Men skit samma, jag kan inte släppa det. På ett sätt saknar jag alla de personer jag glidit ifrån. De från lågstadiet och dagis. Vi hade rätt kul när vi var små - vad hände sen? Vi växte upp, tappade kontakten. Slutade prata med varandra. Och nu när vi träffas, ja, då är det bara awkward moment. Vi gör det så svårt. Men jag saknar att umgås med dem.

Jag tycker det är så.. sorgligt på något sätt. Känns som att man glider i från alla nu för tiden. Men jag tycker, ärligt, att det ska bli skönt att få börja om på nytt i höst. Även om det kanske gör att jag glider ifrån fler personer. Även om jag kommer sakna min klass, mina vänner och allt knaz i skolan. Jag tycker det är skönt. Jag förstår varför alla andra typ mår dåligt över det och nästan börjar gråta bara av tanken på det, men jag kan inte känna så. Det är liksom omöjligt. Vi kommer ju träffa våra kompisar ändå, det är inte som att flytta till andra sidan jordklotet. Det är bara ett byte av skola. Sluta tänka så långt in i framtiden, och förfan - njut av att träffas varje dag nu istället. För sen, när ni slutas träffas, då kommer ni förändras. På något sätt. Så blir det alltid. Men ni behöver ffs inte glida ifrån varandra. Sluta tycka så. Umgås nu i stället. Carpe diem, fånga dagen. Gör det bästa av situationen. Många av de som ändå ska byta skola, kommer hamna i samma. Det finns liksom inte så många skolor i Stockholm (ye, rajt).
Och det var min syn på det hela.

Färdigtänkt för idag, nu ska jag återgå till google och FN-frågor. Puss!

image description
Sluta tänk så mycket på framtiden. Lev i nuuuuuet

Nej, nu jävlar

Nu jävlar tar jag tag i min lilla engelskapresentation. (Good luck, likzzz) TAGGA ENGELSKA & PLUGGLÅTEN NEDADN!

SOMMARTIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER

Ge mig din hunger, ge mig din hand (ohohoh)
Ge mig allt du vill - och allt du kaan.
SOMMARTIDER HEJ HEJ SOMMARTIDER
Läppar mot läppar som tar mig i brand (ohohoh)
Som ger sommartider - till varann

Ni har väl inte glömt att ställa om klockorna? FÖR NU ÄR DET FFS SOMMAR(TID)! c:


Bjuder.. Haha, en bild från i somras, bara för att jag vill ha sommarlov nuuuuuuu! ♥

Ett litet löfte till mig själv.

Ja, som ni såg (.....eller ser, om ni scrollar ner till mitt förra inlägg) så lovade jag mig själv en sak klockan 4.20 i morse. Den saken, var att jag inte ska äta något onyttigt fram tills min födelsedag (31 maj, hehe). Förtydligar det bara, då jag var jättetrött. :)
Det är typ en utmaning med mig själv, då jag är sockerberoende (alltså.. på riktigt. :<). Så, jag tänker se om jag klarar det! :)))))
OCH bara för att visa att jag är seriös, har jag gjort ett bra och tydligt collage. YAY ME!

Slut på det maddafakking onyttiga

Alla mina älskade vänner därute, som läser denna blogg, jag ska sluta äta onyttigt. Bara så att ni vet det. Snälla, om jag får för mig att köpa godis på buylando (.............vilket jag gör ibland hostoftahost), slå till mig. Eller säg till mig ordentligt. För jag ska bli nyttigt - på riktigt. OKEJ?

Hemma !

Åh, mysigaste kvällen på länge. Vi har ätit en massa (höhö, nja.. bara det att thai-maten vi köpte var jäkligt mäktig), kollat på en film och varit ute lite. Otroligt mysigt med mina små älskade konfisar!
Nu ska jag äta lite jordnötter (bara för att en påse låg framme.....), och sen sova.
Så - godnatt ! ♥

@ Carros plääääääjs

TJABBATJENAHALLÅ.

Sitter hos Carro, och hör hur hon knappar på sin iPhone (ge mig) i bakgrunden. Lite osocialt, men jajaaaa. Vi ska typ på något som liknar en efterträff med konfisarna. Muy mysigt, tror vi bara ska titta på film eller nåt. :) Men hur som haver, har jag varit på stan idag, och kollat på skolväska. c: Hittade en, men blablabla sa mamma och vi köper den på onsdag istället. HOH!


Vi är så fina <3<3

Lite te?

thefunniestpost!

Disney -

Your never to old to be young. - Snövit

Det där med att sova

Jag vaknar alltid när jag sovit åtta timmar, oavsett om det är vardag, helg eller lov. Alltid. Det är typ omöjligt att sova längre för min kropp. Så, när jag sover hos mina extremt morgontrötta vänner (hehe), så vaknar jag alltid först. Och sen måste jag somna om i typ två timmar innan de vaknar.. Det är mysigt det. Men annars är det rätt smart att ha en typ inbyggd klocka, då jag vaknar i tid inför skolan (............om jag gick och la mig i tid, vill säga)
Ville bara berätta (8D), puss&kram!

1/3 av filmen

Fick se 1/3 av filmen iaf.. Sen bah fukkade allt ur, blä.
Ska kolla efter en ny serie att följa.. något förslag? :)

I min ensamhet..

Jaja, nu kör vi väl. Eftersom att alla säger att den är såååååå bra. För första gången -

Dag 15- Vad jag vill bli när jag blir stor

..längre. Hehe.

Förutom det, har jag ingen aning. Jag gillar inte att tänka på vad jag ska göra av mitt liv, för då blir jag bara stressad i onödan. Tar det som det kommer, och önskar därefter.
Dock har jag en tanke om att bli polis när jag blir stor, eller typ brandkvinna. Don't ask 'why' för jag vet inte riktigt. Tanken bara slog mig en dag, och sen dess är jag heeeeeelt insnöad på det. Men man kommer inte in på någon polishögskola förens man är 21, så det är ett tag kvar - jag kommer hinna ändra mig mååånga gånger. c:


Ännu en fredag framför TVn.

Japp. Ännu en kväll framför TVn, kulkul.
Nejmen, ärligt, jag måste skaffa mig ett liv. Fan
Sol ute!

Vad jag ägnat sista två timmarna åt

..och jag förstår det fortfarande inte. Men skit samma, nu taggar vi matteprov imorgon!

Matten väntar

Fortfarande, ja. Dö, matte, dö.

Jag gav upp.

Fuck matte, alltså seriöst. Jag orkar verkligen inte.

Standard

Haha, hela klassen i datasalen.. Kaozz

MOrnin*

MEN FUCK OF INTERNET. vägrar ladda upp bilder.

Bonne nuit!

Nejmen, där ser man! Fyra års tid av franska har gett resultat. ;);););););)
Nejmen är lite hyperaktiv.
OHOHOHOH, GODNATT :DDDDDd

Jag är fan latare än hen som skapade Japans flagga

Alltså, har sagt att jag ska plugga matte/franska hela kvällen.. Tjena, liksom. Kollar Tumblr istället.

REBECCA

Skadeglädje är den enda äkta glädjen

HAHA, ALLTSÅ SERIÖST. JAG ÄLSKAR SÅNT HÄR, HAHAHA (Eller som när jag fick höra att min kompis fiskar dog av för mycket mat.. alltså, det är ju inte kul.. egentligen. Men på något sätt är det ändå det...)
thefunniestpost!
HAHA, alltså.  <3<3

Kortis

Alltså, vad är drömlängden egentligen?
För jag har alltid velat vara mellan 1.70-1.75, men alla som är så långa typ.. klagar. De vill vara typ 1.65 (typ 5 cm längre än vad jag är nuuu) av någon anledning. Jag förstår inte varför - är det inte bra att vara lång? Att liksom.. Nå upp till allt. :<
Eller, så vill jag bara var lång för att jag alltid varit den kortaste. Alltid.
Vad är er drömlängd ? :)

Kärlek

Nu: ut och jogga! Hurtig (loool) som jag är..

Det är sånt här man blir ledsen av

Skojar du med mig???? Ser ni inte, så står det Du är under 16 år, tyvärr riktar sig den här kampanjen till personer som är 16 år fyllda.

SKÄMTAR du med mig??!! Det var en sån här 'du får en glass gratis, först till kvarn'. Det fanns åtta kvar. Jag bah 'YAY'.
Och så visar det sig att man måste vara sexton år. VEM gör sånt mot små barn (hostmighost)? Jag fyller ju ffs 16 om två½ månad!!!!!!!!!

FML.

Snart så

Sweet sixteen..

Snart där!

Ge mig en jävla iPhone

Laktosfri vaniljyoghurt ftw!

Godeftermiddag allesammans! c:
Hehe, nejmen. Kom hem från skolan för.. en halvtimme sen typ, och tänkte plugga matte i typ en timme nu (prov på fredag....), och sen träna. Och ha lite ångest över imorgon, då jag och 29 andra från nian ska göra PISA-provet.. Fyfan. :z

Skajping with Carrolajn

Ohja, jag skajpar med Caroline right now. Och hon ville att jag skulle länka hennes blogg, så.. Here we go!

TRYCKHÄR
HÄR
HÄR
HÄR
ELLER
Var som helst i hela inlägget ._.

PUSS CARROLAJN KÄRLEK TILL DIG <3<<3

Sånt där som berör

Som jag skrev i förra inlägget kom en man till vår skola för att berätta om förintelsen - hur han och hans judiska familj överlevde under en av de värsta krigen i den mänskliga historien. Han berättade, otroligt gripande faktiskt, om hur de överlevde under Hitlers diktatur och hur de överlevde i koncentrationslägret.
Fån att han var fyra år bodde han i ett ghetto (dit de blev ivägskickade från Polen), först med sin mamma, pappa, två farbröder och farmor. Sedan avled farmorn, och det var 'endast' fem personer kvar i den lilla trean de bodde i. De fem delade på tre redan små matransoner - alltså fick de endast en halv matranson var. Och de matransonerna var som sagt redan otroligt små.
När soldaterna sedan kom för att ta med sig alla som inte kunde jobba (dvs alla under 10, alla över 65 samt alla sjuka), 1942, gjorde det detta på ett brutalt sätt. De tömde snabbt sjukhuset i ghettot genom att slänga upp alla sjuka på lastbilsflak i högar, där de senare blev ihjälgasade. Alla de gråtande och panikslagna barnen, och däribland mannens 5-årige kusin Joel, blev lastade på ett annat flak. De nyfödda spädbarnen som fanns på sjukhuset kastade soldaterna bara ner genom fönstrena på den våning de låg på - fjärde våningen. Dessa blev senare uppslängda på ytterligare ett lastbilsflak. När detta hände var mannen 6 år gammal, och för att skydda honom från det öde som väntade hans kusin, gömde hans mamma honom i en hink i ett dass. Och där fick han sitta i flera timmar, tills den sista soldaten lämnat ghettot de bodde i. Sedan tog hans mamma och pappa honom upp till deras vind, där det låg en madrass. Den då 6-åriga mannen blev tillsagd att sitta stilla på madrassen tills hans föräldrar sa åt honom att han fick komma ner. Han fick varken ge ljud ifrån sig eller lämna madrassen. Hans föräldrar kom endast upp dit en gång om dagen, för att ge honom mat samt tömma hinken han använde som toalett.
Han kunde heller varken läsa, skriva eller räkna så vad hade han att göra där uppe? En otroligt utmaning för en liten 6-åring. Där uppe, ensam och utan att ge ifrån sig ett knyst, satt han i 1 månad och 20 dagar, innan hans föräldrar kom dit upp tillsammans. Han fick äntligen komma ner, och fick där i lägenheten ett pass som sa att han var tio år - alltså så pass gammal att han kunde arbeta. Han började jobba som springpojke åt sin pappa, som var speceri-ägare.
Något år senare blev mannens pappa ivägkörd till ett koncentrationsläger, och hans mamma och han till ett annat. Tåget de hade som transport var proppfullt och de hade endast två hinkar i varje vagn - en till att uträtta sina behov och en med rent vatten i för att dricka. Men det vattnet tog slut fort, och folk i vagnen blev både sjuka och dog. De som kom levande av hade haft tur.
När de väl var framme, efter 5 - 7 dagar i tågvagnen, fick de gå en bit till en stor järnmmur. På andra sidan den, låg koncentrationslägret de skulle tillbringa nästkommande månader på.
Vad var det första pojken såg när han kom in genom den stora grinden till lägret?
En hög. En hög, bestående av kvinnolik. Men det hade blivit som en vardag för honom. Endast 10 år gammal.
Han och hans mamma fick dela en sängbrits, och blev väckta varje morgon klockan 4, för att sedan jobba till sen kväll. Maten de fick var en brödbit och varsin korvbit. Tack vare att mamman gav sonen sin korvbit, kunde han överleva. Och hon gjorde det trots att hon endast vägde 28 kilo. Tänk er hungern man måste känna. Men att man ändå ger den lilla maten man har till sin son. För hans överlevnad, även om man själv dog.
Det de hade att roa sig med på lägret var att plocka löss och loppor på varandra. I dessa förhållanden levde de ett rätt långt tag, flera månader. Kläderna pojken hade blev så smutsiga och fulla av svett att de till slut fastnade på pojken. När de till slut blev befriade, 1945 av ryska soldater, fick man skära av kläderna från hans kropp.
Pojken och hans mamma fann pojkens pappa, och kunde flytta hem till Polen igen. Dock stannade de inte där länge, utan fann att pojkens farbror hade lyckats ta sig till Sverige, och nu var bosatt här. Pappan ville återse sin bror, och de reste till Sverige. Där fick de stanna.
Mannen fick uppleva ett mer civiliserat liv, och lyckades bra i livet efter det. Han blev en framgångsrik ingenjör, och gifte sig och fick barn. Nu åker han runt i skolor, gymnasium och på mässor runt om i världen för att berätta sin historia som överlevande från Nazityskland.
Detta, som jag beskrev nu, trodde pojken var en normal verklighet. Han överlevde, för att han fann sig i det. För att han trodde att det var så det skulle vara om man var 6 år i Nazityskland. Att man skulle jobba som sexåring, och endast äta en brödbit och lite korv varje dag. Och trots att han upplevt en så hemsk sak, log han medan han svarade på frågor, och han skrattade. Han hatar inte tyskar - varför ska han hata dem, för något som deras mor- och farföräldrar kanske gjort? De är oskyldiga.
Alla tog åt sig av det han sade, och jag lovar att hela aulan var knäpptyst, trots att de satt fler än hundra sextonåriga ungdomar där inne. Alla var fascinerade av mannes historia.
Och det fick mig att tänka. Att man verkligen måste uppskatta det man har, och ta lärdom från det man upplevt. Och han sa en annan sjukt vis sak, när en tjej i klassen frågade om han tänkte tillbaka mycket på den tiden.

"Ja, jag tänker tillbaka när jag gör såhär, alltså berättar min historia för andra. Men annars - nej."
"Varför?"
"För att det finns så mycket annat roligt att tänka på. Varför ska jag tänka på något, som bara gör mig ledsen?"

Okej, han sa inte så ordagant. Men på ett ungefär. Och det kanske är värt att tänka över.
Haha, och han såg jättegullig ut! Typ precis som morfarn i Upp. ♥

Konflikten i Syrien?

Håller på att göra en SOläxa om den.. Inte kul.
Haha, känns som att det enda jag pluggar nu för tiden är SO... :<

Ut o jogga

Kom hem för ett tag sen

Ohja, och gjorde en smoothie. (SKETAGÖTT).
Och nu ska jag ut och jogga, sen plugga matte hela kjvällen.. yaya!
Vi hade, btw, en föreläsare i skolan idag, en överlevare från Förintelsen (WW2). Kan dra det sen, för det var så mycket klokt han sa. Och att han fortfarande står upp är ju ett tecken på att han är en överlevare. Omg.

HKK

Tagga HemKunskap nurååå

Vad är värst?

Att bli kallad smal eller att bli kallad tjock?
De som blir kallade smala kan tycka det är jobbigt, medans de som blir kallade tjocka kan tycka att det är jobbigt. Dock tycker samhället (ungdomarna, höhö) att det är snyggare om man är smal, och därför tycker folk att det är bättre att bli kallad anorexia-barn än tjockis.
Jag säger inte att det är jobbigare att bli kallad tjock än smal, men det kanske känns.. lättare om man kan tänka sig själv som smal. För det är så samhället vill ha en.
T.ex kan man inte få vissa jobb (typ på vissa klädkedjor, hostA&F, Hollisterhost) om man inte ser ut på ett visst sätt, eller om man inte är tillräckligt smal.
Varför är det så? Varför måste man vara född med de rätta generna för att få ett jobb? Alltså. Vi lever i ett sjukt samhälle.

Eller är det bara jag som överanalyserar hela grejen?


Vilken av personerna ovan hade fått ett jobb på, tex, A&F?

Och det faktum att vårat samhälle använder sjukdomar/sexualliteter/utseenden som skällsord. Svordomar, ord som sårar. Exempelvis om man är smal och blir kallad anorexiabarn. Anorexia är inte bara att man är smal. Det är en psykisk sjukdom, något man inte kan hjälpa. Bög är inte bara ett skällsord, det är en sexualitet. Det har inget att göra med hur man är som person, inte egentligen. Det har bara att göra med vilket kön man dras till. Svarskalle, är bara ett jävligt idiotiskt ord. Som folk använder för att trycka ner folk som har en annan hudfärg. Alltså, varför?
Och varför gör ingen något åt detta sjuka samhälle?

MacBook Air

ÅH, pappa har köpt en MacBook Air till sig själv. :<
Den verkar asbra, och den väger fan mindre än vår.. jag venne, kamera, mina skolmappar. Den väger ingenting. Jag vill ha! :<

Jag vill skriva någonting bra

Men det går liksom inte. Det står bara stilla i min hjärna. Kanske blir det bättre snart. Eller imorgon, nästa vecka eller nästa månad. Eller så har jag bara slut på vettiga ord. Jag vet inte riktigt.

Som värsta hemmafrun

....har jag ägnat typ 2½ timme till att baka cupcakes. OMG, ambitiöst, likzom.
Ja, möjligtvis. Tanken var ju att jag skulle plugga, men.. som de flesta vet är det otroligt tråkigt, så jag bestämde mig för att 'plugga imorgon' istället. (Ja, det lär ju knappast hända)
Oh, hardcore-badass jag är som kopierar från google. Omg. Men det är endast för att jag itne har en kamera.
Hur som helst - mina cupcakes ser inte ut såhär, heheheheh

Nu blire VD!

Hell yeah!

Dag 14 – Något jag är beroende av att använda varje dag

Mina hörlurar och min mobil, hehehe.. Överlever fan inte utan dem <3333333333333 Nejmen. ♥

Lättroad

HAHAH

Variation på rubrikerna vare, ja..

Gooooooooooooooooodmorgoooooooooooooon! (Läs med fotbollsdomar-röst)
Jag sitter här med Nobi just nu, och typ.. Hon kollar Eurika på TVn, och jag ska kolla på Vampire Diaries (ZOMG, DET HAR BÖRJAT IGENNNNNNNN), men nu är det Com hem-reklam på sexan, och det MÅSTE man kolla på, helt seriöst. Judith & Judith ♥
Ehm, ja. Vi var ju som sagt ute igår, parteeey.
Och hon sitter och sjunger bredvid mig. Tard.
Men a. Godmorgon iaf!

Hemma!

Jag känner att jag har sjukt bra variation på mina rubriker, azzz.
Nejmen c:
Nu är jag hemma från Carros, med Zenobia & vi ska typ fixa oss och sen dra uuuuut, azz. Ehm. Ja..
Hej
ROBORT UNICORN FTW

Vlogggg


Haha, jag & Carro bjuder grovt.. Och varning för starkt ljud i början!

I'm the one to tha right

Mina älsklingar

Hejehejejeh

Är här hemma med Carro nu, men vi ska in till stan, då jag behölver nya skor.
Vet att ni bryr er. c:

Godmorgon

Eller nåt sånt. Ska göra klart SO-läxan, hehe.
Därför sitter jag vid datorn. Om ni undrar.
Bara för att jag längtar tillbaka till min älskade säng, får ni en bild på den. ♥

Jarrååå

Slarvig SO-läxa, men vem bryr sig? Likzz, orkar verkligen inte. Tar nåt litet, och sen går jag och lägger mig.. är jättetrött.
Så, godnatt! ♥
Jag bah fuck SO. Nejmen ärligt, orkar verkligen inte.

Folk som aldrig ger sig

%&#¤&%"%#
MEN jag vill inte åka till dig och 'gosa'. Gosh.

Hejhej hemskt mycket hej

Har varit och tränat, haft skola osv idag, och därför har jag inte bloggat. Men nu måste jag hitta en nyhetsbevakning till imorgon, och ja.. Då hamnar man framför datorn likzzzzzzzzzzz.
...oooooooch så en närgången bild på min nnäsa. Typ. AHAHA, bjuder, hur som helst <:

Ge mig nåt som tar mig någonstans

En bild kan skildra tusen ord

Känslan när man varit kissnödig i 5 timmar och sen fått komma hem.

ÅÅHÅÅHÅH, ni vet den känslan? Jäääääääätteskönt att komma hem sen. Hehe... <33333
Nejmen.
Tack för alla Lycka till, det behövdes! ;) Men iaf, provet gick hyfsat bra, tror jag. Hoppas jag. .-.
Nu - Ska jag inte gör nånting. Första lediga dagen på lääänge. slagga framför tvn, kolla sIMPDONSNS.<3

Bitch

Tvingade nästan pappa att åka och köpa en smoothie till mig, då jag hade glömt det....... Till NP alltså. HhehHehEHhHhhEHe.
Nejmen, han gjorde det, snel som han är. Och nu ska jag äta frukost.
Och sen vaara asnrtvös inför nationella, som börjar 8.15. :((((((
Hoppas ni får en mindre nervös dag än jag. :<

Tagga nurå..

Eller njä.
Har läst igenom alla sammanfattingar i boken. En gång.
Jag förstår nte varför jag aldrig lär mig - jag måste plugga. Dö.
Men orkar inte nu. Kanske pluggar mer imorgon. Eller så har jag för mycket panik.
Hur som helst.
jag ska sova nu. Ni får en egobild på mig också. ♥
HAHA, emo. Hur som helst. Jag är pro på att ta egopix (hoho)

GOODNIGHT MAH LOVERS.

Ja! Tagga nationella!

Ska vakta små barn

Ohja, kulkul. Får ta med mig biologin och plugga där också, AWESOME.
Pusshej
Stig säger hej också

Fuck this shit

Jag ser helt efterbliven ut, ni behöver inte kommentera det. Men ja. Fukkfukkinfukk NO.

"I love you more than Turk"

Då vet man att det är kärlek på riktigt. ♥
Blir typ glad, haha.. Tönt, men ja. Älskar Scrubs.


Välkommen till verkligheten.

Välkommen till världen vi lever i.
Här är du en hora om du förlorar oskulden,
ful om du inte ser ut som alla andra,
player om du gör slut med din kille/tjej efter ett tag,
fjortis om du fixar eller sminkar dig
och bitchig om du vågar säga nej.

Godmorgon, godmooooorgn

Jarrå, nu taggar vi fyra långa lektioner inna lunch!
Dö tisdag, dö

Lite random fråga, förstod inte riktigt?

55. Är det verkligen rimligt att skylla växthuseffekten helt på ökningen av växthusgaser i atmosfären? Är det inte bra att det blir lite varmare i Sverige? Eva vill gjärna ha en Olivlund i sin trädgård!:) Varför har forskarna så svårt att komma överens i den här frågan?

...Vad har denne mystiske Eva med saken att göra?
1. 500 kcal
2. 500 kcal
3. 300 kcal
4. 400 kcal
5. 100 kcal
6. 200 kcal
7. 300 kcal
8. 400 kcal
9. 500 kcal
10. FASTA
11. 150 kcal
12. 200 kcal
13. 400 kcal
14. 350 kcal
15. 250 kcal
16. 200 kcal
17. FASTA
18. 200 kcal
19. 100 kcal
20. FASTA
21. 300 kcal
22. 250 kcal
23. 200 kcal
24. 150 kcal
25. 100 kcal
26. 50 kcal
27. 100 kcal
28. 200 kcal
29. 200 kcal
30. 300 kcal
31. 800 kcal
32. FASTA
33. 250 kcal
34. 350 kcal
35. 450 kcal
36. FASTA
37. 500 kcal
38. 450 kcal
39. 500 kcal

Fan

Blickarna du gav, gav du dom som svar - eller ej?

Biologi. Är. Så. Tråkigt.
Blä.

Problemet med att jorden blir överbefolkad?

Det lär ju lösa sig själv, då alla yngre än tio typ tycker att de är tjocka och svälter sig själva.
Herregud, kom igen.
Vart är vi på väg? Egentligen ?

We're soldiers, and soldiers bleeeeeeed


Lillassyster, jag älskar dig. Alltid.
Jag vill bara inte att du ska växa upp. Du kommer, för mig, alltid att vara i nio-årsåldern. Hur gammal du än är, och jag kommer alltid ha en känsla av att jag måste se efter dig. För du kommer alltid vara min lillasyster. Det går liksom inte att ändra på. Och jag kommer alltid ställa upp för dig, vad det än är du behöver. Även om du blir sur på mig, eller jag blir sur på dig, så kan du alltid prata med mig. Det vet du, men ja.
Jag kommer alltid älska dig. Glöm aldrig det.

Klantarsel

Har typ skrapat upp en del av min rygg, bra där Matilda!
Skulle, igår, upp på mitt loft för att soova. Och stegen var inte där, för nån jävel hade användt den. Och jag orkar inte bära den, den är både asstor och astung. :v
Hur som helst - jag bestämde mig för att ta mig upp via fönstret i stället, som jag kan göra. Så. Går jag upp där. Ställer mig på den här saken man öppnar fönstret med, och så bara.. Jag vet inte. Men mina fötter glider, och jag liksom ja. Det var ju sjukt läskigt. Så jag tar tag i loftet, och försöker hålla i mig med händerna. Men där typ.. venne, glider jag också, eller nåt. Så jag ramlar ner. Skrapar upp ryggen mot fönstrebrädan och drar i fallet ner även kameran och datorladdaren.. bra där. Liksom. Så, nu har jag svinont i ryggen. WEHO
Mitt fönster, aka boven i dramat

Euphooooooooooriaa forever 'till end of time, from now on, only you and I

We're going up-up-up-up-up-up-up

Funderar på att plugga biologi (är kvinnan galen?!?!!?! HALV TIO en söndagkväll? ZOMG.), då jag inte pluggat alls idag..
..ELLER så gör jag svenskan, som ska lämnas in imorgon. Ja. Så blir det. Blö. Och godnatt.
Bokeeeeen

Dag 13 - Favoritårstid och varför

Hm. Denna frågan är också lite svår att besvara, då jag typ gillar alla årstider.
Men vinter, höst & vår kan jag faktiskt tröttna på. Så, min favoritårstod är nog sommaren.
Att man kan vara ute hela natten, utan att börja frysa som en jäkla galning. Man blir brun, slipper alla tjocka kläder. Man är ledig. Kan göra vad man vill. Och jag blir alltid mycket gladare av solen, så. Jag är glad den största delen av sommaren. Vi åker också till Skåne varje sommar, och där kan man ju inte låta bli att vara glad. Det är så.. mysigt. Att slippa stan ett tag. Man kan leka i all halm där! :DDD
Plus att jag fyller år typ i början av den, så. ;)
Jag älskar sommaren, och det är nog min favoritårstid. ♥


Från i somras, med kusinerna. ♥

Don't forget me, I beg

Remeber who you are.

Blackout

Okej, creepy att jag verkligen inte kommer ihåg vad jag gjort senaste timmen. ...
...
..
.
..
...
Fast nu när jag tänker efter, har jag typ.. gått ut med soporna. Spelat tapped out på iPaden (Kärlek till det spelet ♥), kollat lite Simpsons, ätit & läst en massa i boken som ska vara utläst imorgon. Och okej. Det var inte direkt på en timme, utan snarare sen jag skrev mitt förra blogginlägg. Zomg. Kul att veta, IKR?
SURPRISE, EN TILL Egobild på mig! :D

I brist på hyllor

Hatar att städa mitt rum just nu, har stor brist på hyllor, vilket betyder att allt får vara på mitt lilla soffbord..... bra där. Måste till mitt älskade IKEA snart igen, alltså.
OCH justeja - Mello igår.. jag hoppas att ni kollade? e_____e
Jag var ju som sagt hos Becca, och när röstningen avslöjades (fattade inte riktigt det nya systemet med rösterna och procente och skit, zomg) satt vi och typ hyperventelerade. TÄNK OM INTE LOREEN VINNER typ. Lite spännande var det alltså. Dock hade det varit okej om Danny vunnit. Låten var väl.. Lysande, helt enkelt (HAHAHA, där fick jag till det).
Nejmen, vi måste ju ha en riktigt bra låt i år. Vi ska ju vinna. Vilket betyder att vi måste slå Rysslands bidrag, alltså. Svårslaget. :/

Mot oändligheten - och vidareeeee!

Ska dra till Becca nu, eller börja packa i alla fall. Har faktiskt pluggat massa NO. På riktigt. Duktiga mig. Jaja, pussssssssssssssss
Bilden du söker är borttagen.

Shit assoooooo, vi är så balla & älskvärda <3<3

Here comes the sun, dudududu

Typiskt att det ska vara plusgrader och sol just när jag måste sitta inne och plugga biologi. Typsikt.
Men man får göra det bästa av situatuionen. Jag tog en paus (hahaha, säger vi. Jag hade inte ens börjat plugga) vid 14-tiden, och tog på mig träningskläderna. Sprang ut och joggade, så bra som jag är! Flitig som en myra (NOn börjar stiga mig åt huvudet), liksom.
Sen ikväll ska jag till Becca för att kolla Melodifestivalen, (något som borde vara en lag är i Sverige! Man kan ju ffs inte missa finalen. :o) vilket får bli min motivation för idag.. Hehehehhehehe.
Så, ja. Slänger in en bild jag tog i höstas också, då det var varmt.


I just lost the game

Tanken slog mig

Alltså, är det bara jag som tänkt på att de som har de största bloggarna i Svea rike (Okej, mest Kissie) sällan kan stava helt korrekt?
Haha, oftast smyger det in ett litet stavfel - som att stava ändå som 'endå', satsa som 'sattsa' och de skiljer sällan på 'de' och 'dem'. Det smyger även in lite särskrivningar här och var. Detta stör mig otroligt mycket.
Att de som ändå driver bloggar, där man skriver om sitt liv, inte kan stava korrekt. Det gör mig frustrerad, eftersom att de ändå har haft sina bloggar rätt länge, och fortfarande inte kan stava till 'ändå'.
Kanske har jag inte rätt att klaga, men ja. Jag gör det i alla fall, omg.

FML

Hejhejhej hemskt mycket hej.
Idag ska jag bara (nästan) plugga NO, biologi, inför NP. Måste i princip kunna hela min biologibok, vilken är på.. 300 sidor +.
Så, antar att ni förstår varför jag för studen hatar mitt liv? ":D"
I alla fall - updateringen kommer alltså inte vara den högsta idag. Men jag tror dock ni överlever. :3
Sådär ser en blomma ut. Jamen dåså, då kan jag det! WEHO

Ojdå

Vad klockan blev mycket. Nu må¨ste jag fioxa mig och sen sova, och omg. Plugga NO imorgon, taggaaaa!
Godnatt. <3
image description
HAHAHA, bjuder

Dag 12- Saker jag stör mig på

Ojojojoj, ska jag skriva allt jag stör mig på, skulle jag behövt en hel bok. Helt seriöst.
Men för att göra det lite kortare, inte ens en novell, kan jag berätta i grova drag vad jag stör mig på -

1. Min mamma. Hon bara.. stör mig. För det mesta. Stört och taskit, möjligtvis lite otacksamt, men det är så det är. Jag stör mig på min mamma, och det är sanningen. Saker hon säger, gör.. Nej. Det funkar inte. PMSar på henne .

2. Mig själv. Haha, stör mig på mig själv också.. otroligt mycket.

3. När saker inte funkar. Panik. Ångest. PMS. Allt på samma gång. När saker inte funkar, saker man som bara måste funka, blir jag sp himla irriterad och ja. Sen vet man aldrig hur det går.

4. Min lillebror. Ibland kan jag nästan strypa skitungen, men ibland har vi världens connection. En vanlig syskonrelation, antar jag.

5. När folk är äckligt positiva. Jag spyr. Blä. När folk är äckligt positiva hela tiden, aldrig ens lite negativa eller sura eller så. Blö.

Ja. I grova drag är det de fem punkterna jag stör mig på mest, men självklart är det otroligt mycket mer saker jag stör. Och jag drev inte när jag skrev att det skulle kunna bli en bok.
Jag är helt enkelt en otroligt lättirriterad person. Puss!



Here comes the sun

Here comes the sun (doo doo doo doo)
Here comes the sun, and I say
It's all right

Little darling, it's been a long cold lonely winter
Little darling, it feels like years since it's been here
Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It's all right

Little darling, the smiles returning to the faces
Little darling, it seems like years since it's been here
Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It's all right

Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes
Sun, sun, sun, here it comes

Little darling, I feel that ice is slowly melting
Little darling, it seems like years since it's been clear
Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It's all right

Here comes the sun
Here comes the sun, and I say
It's all right
It's all right


HEJ

Har varit hos Becca hela eftermiddagen, och upptäckt att vi har sinnessjuk humor, helt seriöst.. KÄRLEK till den i alla fall! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Så. Hur som helst. Nu ska jag chatta med roliga personer, och tillbringa ännu en fredagskväll i mitt kära hem! ":D"
Antar att ni andra ska ut och röja stan? Ha med mig i era tankar, okej? :(


MAAAAAAT

Fan

Alltså, orkar inte.
Låg vaken i minst 1 timme i natt, bara för att jag vaknade pga en dröm.. som jag inte ens kommer ihåg. Och gick och la mig liite försten, med tanke på att jag skulle upp 06.30. Tänkte 'amen, jag kan ju plugga lite imorgon också, liksom. Så att jag verkligen kan allt!'
Jofan, hur gick det med det idéen? Låg kvar i sängen tills 7.10.. Typiskt att jag verkligen inte kan slita mig ifrån min älskade säng. (♥)
Jaja, är i alla fall upp nu, och ska äta osv. Sen ha franskaprov, första lektionen.. Wish me luck!


Jag är sämst på att gå och lägga mig

Men när jag väl ligger i sängen, vill jag aldrig komma därifrån.. Eäh. Komplicerat, Iknow.
Men, nu ska jag i alla fall sova, på riktigt - godnatt. c:

Google translate!

Min bästa vän. Översätter en massa skit där, hehe.. ♥
Finns där i alla lägen.

Plugga

Ska plugga snart det sista, beskriva en film på franska och lite sånt, och sen ska jag sova.
Säger godnatt med en bild från Hemavan!
Nejmen! 8D Jag kan ju både hoppa OCH åka utan att ramla! ;)

Hell yeah

Att bara prata

När ni träffar någon ny person, eller någon ni bara pratat lite med innan typ sagt hej, brukar ni vara den som pratar då, eller är ni den 'tysta'?
För oftast finns det minst en av varje.

Idag, på väg hem från träningen, gick jag med personer från badet. En av de personerna känner jag knappt, men som man liksom hälsat på, lite då och då.
Det var just den personen som skulle samma håll som jag, till samma station som jag.
Panik. Lite. Kommer det bli stelt? Klart. Tänker jag. Som alltid. Har typ lite svårt att hitta bra samtalsämnen, men jag kan prata på om ingenting i timmar. Vad skulle personen tycka om mig då, liksom? Skulle denne kunna prata med mig igen? Omg. Allt handlade om intrycket.

Men det gick bra. Det fanns alltid något att prata om, och det var inte bara jag som pratade. Vi pratade om gymnasiet mest, då personen vill gå natur, medans jag avskyr NO. Så. Lite diskussioner kring det, och sen var vi framme. En rätt.. tja. Lite stel kram, men det funkade. Sen bara gå.

Och så var det med det. Inte så farligt som jag trodde det skulle bli. Och jag har ändå lite problem med nya människor, om det inte framgick. c:

På grund av detta, vet jag liksom inte hur gymnasiet ska bli - då måste man göra ett pra intryck, om man inte vill bli forever alone i tre år. ._.' Men betyder det mycket, kan jag prata & vara chill med nya personer. Då går det. Annars är jag den blygaste. Som finns. Blö.

Ser ut som tio/en riktig fjortis, men skit samma <3

Har ändå inte tid att ta en ny bild.. Har typ pluggat klart franskan, och ska dra och träna nu.. Puss! ❤

Snart fyller jag 16, snart slipper jag skoolan

Detta är såååå kul

Den sista dokusåpan

DANIEL PARIS ♥

Hemma!

Vet att ni saknat mig, omg.
Nejmen, vi hade bara halv dag idag, så vi slutade vid 12 - otroligt skönt! :) Så, ska plugga en massa franska fram tills 16, sen ska jag dra till träningen.. omg, awesome.
Jag idag, otroligt frustrerad över det #%"! franskaprovet imorgon. :c

..justjea

Gissa vad jag drömde om i natt? Alltså, ärligt.
Det var helt stört, och jag blev faktiskt jättebesviken att jag inte hade det nu när jag vaknade. Köpte flera kilo av det. Sen var jag tvungen att lägga tillbaka för att det blev för mycket </3
Kan ni gissa? Ger en liten ledtråd..


07.57

Jag. Orkar. Inte. Med. Franska. På. Morgonen.
Men jag måste. För vi har prov imorgon :)))))))))))))
Blö.
Bara för att jag vill ha singoalla.

Viktigare än skolan, viktigare än mig.

Joseph Kony.
Säger namnet dig något?
Många vet inte om honom. Han är osynlig.
Men rankad som den farligaste brottslingen i världen.
30 000 barn har råkat illa ut, tvingats döda sina föräldrar, blivit sexslavar. 30 000 barn har förlorat sina liv.
På grund av en enda man - och han måste stoppas.

Snälla - kolla på filmen. Sprid den, sprid den så att alla ser. Så att alla får veta vad som pågår. Så att vi alla kan hjälpa dem att fånga in honom. Så att vi kan hjälpa dem få ett slut på detta. För de alla barn som råkat illa ut på grund av honom, för alla de som kommer att göra det om vi inte hjälper dem - snälla. Gör skillnad. Bara genom att dela videon.

Ååååhåhåhååhh

Åh, det var sjukt skönt.
Att vara ute och jogga, alltså. :)
Joggade fem kilometer, med gamla låtar i lurarna, otroligt nice. Det enda som var jobbigt var ju att jag hade motvind halva sträckan, och sen - när jag kommit till andra sträckan - fick jag håll. ._. Jaja, som sagt - det var skönt ändå.
Men, nu är jag svettig som en gris, och ska hoppa in i duschen. Och äta. (..inte i duschen, dock :I)
..och visa er en fin bild på mig från Hemavan (har äntligen laddat upp alla bilder :D), då jag ramlat. Igen. Fast denna gången på brädan. :v
..och visa er en fin bild på mig från Hemavan (har äntligen laddat upp alla bilder :D), då jag ramlat. Igen. :v

Drar och joggar

image description

Kameran är hitttaaadd!

OMG, ÄNTLIGEN. Och medans bilderna laddas in, vilket lär ta ett tag..........., ska jag blogga. Omg. Sen ut och jogga. Tror jag, för jag behöver bli av med lite överskottsenergi, hehehehehe
Ska plugga franska också. FPR YOUR INFORMATION. :d

Oh, I wanna dance with somebody, with somebody who loves me

Whitney Houston är den musik som just nu finns i mina lurar, love it.

Börjar ju som sagt vid tio, och.. har ingen aning om varför jag är uppe såhär tidigt. Kunde liksom sovit till nio, men nädå. Inte jag. Och jag har fortfarande inte hittat min älskling (kameran), så.. :C
Men godmorgon i alla fall!


Jag i.. höstas? Hur som helst. Vill ha värme igen. :(

.

Min sovmorgon minskas imorgon med ca en timme, börjar 10 istället för 11. dö. :<
Bara för att jag ska göra något extra matteprov? Kallat PISA.
UPDATE - Okej, är nog lite trött. Börjar enligt schema 9.55 imorgon, så får fem minuters sovmogon. YAY!
Alltså, åh. Orkar verkligen inte, och jag hittar inte heller kameran. Vilket betyder att ni för tillfället inte kan få några nya bilder. Blä.
'
Bara för att jag vill ha,.

Dag 11 - Någon i din familj

Min hyper-glada lillasyster. Folk säger att vi är like - stämmer det? C:

Livet bah leker

Njä, inte riktigt. Men ja. Så kan man ju tänka ändå.
Vasapp ?

Karma is a bitch

Jag tänkte fuska idag på SOn, för jag har verkligen inte pluggat alls. Och det kändes 'fajn. En gång, liksom, vad skadar det?'
Så jag fotade papprerna jag skulle skriva på SOn, har precis fotat klart sista. Och vad händer?
Mobiljäveln stängs av.
FML, typ.
Karma is a real fkn bitch. Precis när man behöver det också. Awesome!
Och nu ska jag stressa till Gamla stan för att se om jag hinner träffa en kompis innan träningen. Puss!

Jag har prov imorgon.

Och jag orkar verkligen inte plugga. Verkligen inte. Fyfan, men det måste göras. Så. SO - here I come!

Lite måndags-power. Och lite oklar text, menmen.

Kaxig, liten, dryg, irriterande, rolig, söt, gullig, vacker, lesbisk, homosexuell, kul, störd, konstig, knäpp, hetero, bi, masken-slasken, tyst, pratsam, sexig, het, ful,smal, äcklig, 12-åring, snygg, helt borta, kompis, bästa kompis, finis, stor, bäst, awesome, sämst, tråkig, jobbig, smart, dum, korkad, blond, helt jävla dum i huvudet, heartbreaker, tjock, fet ful, vältränad, ironisk, sarkastisk, elak, snäll.

Ord folk sagt till mig, eller om mig. Som jag vet, och kommer ihåg. Ska jag dela in dem i grupper är väl ungefär hälften negativa. Hälften positiva. Vad ska man göra? Vilka minns jag bäst?
Ja, ni kan ju gissa. De som sätter sig djupt inom mig är knappast 'gullig', 'söt' eller 'bäst'. Snarare 'äcklig', 'ful' och 'sämst'. Och varför är det så egentligen? Varför tänker de flesta bara på de negativa kommentarer de får, de som sårar, gör ont och bara finns där. Sagt av någon som förmodligen inte ens menade det. Varför?
Jag gör det. Förmodligen gör du också det. Vilket stör mig. För jag kan, som jag skrivit någon gång, inte ta emot komplimanger. Trubbel i paradiset, liksom. Men det går verkligen inte.
Inte för att jag brukar tro på vad folk säger om mig, även om det är negativt heller, för varför skulle jag bry mig om vad de tycker?
Kan vi låtsas. Någonstans bryr jag mig nog ändå lite. Lite, lite, lite. Någonstans där inne får mitt hjärta ett litet sting av smärta. Men det går snabbt över. Och jag kaxar tillbaka.

Alla de ovanstående orden har jag blivit kallad av en anledning. Kaxig? Jag är liten. Jag har varit tvungen att vara kaxig för att synas och höras. Att jag anses vara dryg är väl förmodligen för att jag oftast är tystlåten i stora sällskap, har svårt att prata med nya personer. Då anses man oftast vara dryg. Rolig? Jag gillar att få folk att skratta, och jag kan faktiskt vara rätt rolig med min sarkasm och ironi. Att jag är elak har att göra med min kaxighet.

Det är folks olika uppfattningar om mig, och ärligt - varför ska jag ta åt mig? Jag är fortfarande jag. Det går inte att ändra på det bara för att någon påpekar det. Det gör det bara mer synligt. Mina brister och fel är en del av mig, och jag har faktiskt lärt mig acceptera det. En del av dem i alla fall. Och denna texten fick helt plötsligt en vändning mot ett helt annat håll.

Budskapet jag tänkt mig från början var dock - ta inte åt er av det negativa folk säger. De säger det förmodligen bara för att du är starkare än dem, för att du är över dem. Och var inte sur på dina haters - det är dem som en dag kommer göra dig känd. c;

Men fortfarande..

Blä

Okej, min kropp har typ vant sig vid att gå upp vid 8, så det här är inte så hemskt..
..det är det att det är skola sen som är hemskt -.-.-.-
Teknik första lektionen, tagga. .

Nuså

Skolångesten kommer krypandes direkt, ofc.
Men skit samma, nu har jag kollat alla 301 blogginlägg som de jag följer på bloglovin' skrivit, omg. Borde vinna en award eller nåt.
Vinnaren av bästa updaten har däremot inte jag vunnit, utan snarare Carro. .... Lovar att minst hälften var dina inlägg. C: <3
Godnatt (for real)

Jag såg en lärka nyss och det var våren som kom

Vet ni vad det underbaraste med att komma hema var?
Att isne att våren är här. Här. I Stockholm. Äntligen. Jag har saknat dig. ♥
Hehe, apropå rubriken, var bara tvungen att googla en bild.

Nu är jag riktigt trött, seriöst. Måste sova.
Godnatt. ♥

Yay!

Typiskt mig, är sämst på att leta. Hittade datorn nu. Har satt igång den, och vad är det första jag ser?
301 nya händelser på bloglovin. TAGGAAA.
Men nu har jag tid. Sista dagen på lovet, skola imorgon. FML.

Dagens i-landsproblem

Jag har precis (1 &en halv timme sen, men shit the same) kommit hem till Sthlm, och hittar inte min dator. PANIIK.
Varför kan man inte ringa allt man tappar bort? Varför??? :(

Dag 10 - Min favoritplats i vardagen

..Okej, förstog inte riktigt denna, heheh..
Min favoritplats i vardagen? Antar att det är min sköna säng. Älskar den, hehe.

Otroligt dålig bild, men ja. Kärlekm till sängar! ♥

Långfärdsskidor

Ska ut och köra långfärdsskidor snart, med mamma& två andra :3
Jävligt jobbigt faktiskt, men skönt. Får tid för mig själv, och jag kan lyssna på hög musik i lurarna, utan att någon klagar.

Snyggt matchat också, vet det <333

Dag 9 – Hur ska en kille vara enligt dig

Tja, som de flesta anser att en kille ska vara haha! :)
En kille ska, enligt mig;
* Han ska ha humor! Typ det viktigaste, skulle aldrig klara mig med en kille utan humor. Helst samma humor som jag, haha..
* Vara en snelhest, vilket betyder inga assholes. Stör mig otroligt på sådana.
* Helst lite andra intressen än jag, haha.. Varierat ska're va! ;)
* Han ska kunna myyysa nån kväll också, ha lite myspersonlighet. Inte bara 'FEKKEFEKKEFEKKE' 'BÄRSBÄRSBÄRS' typ.

Finns ni några därute? Ni är välkomna att säga hej. Haha! :D

Tio-åringar igen

I reklamen till Grimm är det min tur att ha iPaden, min tur att få internet. Dock bara under ca 3-4 minuter, tiden för tv6's reklam.
Ändå har min syster problem med att lämna ifrån sig iPaden. För att hon är för beroende. Hon klarar sig inte utan den i mer än några minuter. Och visst - jag ska inte säga att jag är så mycket bättre. Men jag är äldre. Hon är tio. Fortfarande - när jag var tio, hade jag en tamagotchi. Datorberoende var otroligt ovanligt. Men tekniken går ju framåt & idag överlever få tioåringar utan iPhone, iPad eller dator.
Återigen klagar jag på vad samhället gjort. Nu för tiden ser jag få barn ute på helgerna, i parkerna dit jag och mina kompisar går för att fota, gunga eller vad vi nu gör. Vi, femton- snart sextonåringar, är mer i parken än vad småbarnen är. Även fast den är anpassad till dem. Istället sitter, ex. min syster, vid datorn eller ipaden och spelar spel. Ensam.
Och återigen frågar jag mig själv - vart är vi på väg?

Jag menar inte att alla tioåringar har något ett problem vid att slita sig från datorn, men min lillasyster och alla hennes kompisar har det. Möjligtvis ett stockholmssyndrom, jag vet inte riktigt.

Dag 8 - Den nyaste bilden på dig själv



Äckelpäckel för några dagar sedan, haha! De allra nyaste har jag inte. :)
RSS 2.0