Jag är mamma.

Ja, idag får jag allt ta och vara lite mammig, haha.. Kom nyss hem från öppet hus på Norra, helt ok. :)

Min lillebror & pappa är på hockey, kommer hem vid tio. Och både min mamma och lillasyster har ont i halsen och feber, typ. Så har försökt lägga mamma nu, försökt få henne att sova.. Dock gick det sådär, hon feberyrar en massa, haha.. Så, tja.
Ska ner på ICA och köpa lite Proviva, till min mage. Sen typ.. läsa in lite SO, kolla TV. Ta hand om familjen. Möjligtivs laga lite nudlar.. ♥
Vad ska ni göra ikväll? :)
Haha, en bild jag tog i våras.. då jag faktiskt också pluggade SO, så det passade ju. ;)

HAHA, fml ):

According to astronomy, when you wish upon a star, you’re actually a few million years late.

The star is dead, just like your dreams

En av de saker jag tänker varje fkn dag

Plugga? :s

Jag förstår egentligen inte grejen med det, och jag har världens sämsta studieteknik. Alltså, seriöst - världens sämsta.
Det längsta jag pluggat inför ett prov.. Vad kan det vara? En halvtimme typ två dagar innan.. Alltså, ca en timme sammanlagt. Och jag får typ panik, för det känns som att alla andra pluggar så himla mycket, skriver ner alla svar (det gör ju jag med, men det känns som att deras blir så långa) osv. Jag är typ helt efterbliven.
Men å andra sidan lyssnar jag på lektionerna, lär mig mest då. Att plugga sen.. det känns så överdrivet på något sätt, helt onödigt. Vilket suger, för.. tja. Jag vet inte. Jag lär mig ju typ allt på lektionen, läser igenom det en gång hemma, sen är det prov.
Inte undra på att min mamma blir typ asirriterad för att jag inte pluggar ordentligt - men det är ju så tråkigt. OOch jag lär mig ändå ingenting hemma, haha.. Det fastnar liksom inte. Jag måste vara i skolan, jag måste höra det av någon. Det är typ då jag lär mig.
Och MVG-uppgifterna till SOn.. Jag har skrivit dem en gång, och det var historia - man skulle redovisa bra om Rysslands typ invasion av något i WW1.. Eller nåt sånt. Har glömt allt nu. Men hursomhelst - alla andra skriver typ sida upp och sida ner med svaret.
Inte jag. Jag kan inte. För jag lär mig ändå inget, så vad spelar det för roll?
TUr då att man har en SO-lärare som upprepar samma saker hela tiden, så att man lär sig dem då. Eller nåt sånt.
Det blir liksom aldrig så här. Dagen innan ett prov (..som idag faktiskt. Heheheh, oops), sitter jag mest.. tja, vad gör jag? Äter mellis. Läser igenom det en gång. Gör massa onödiga saker. Går och lägger mig med lite ångest. Sen somnar jag, vaknar. Går till skolan, gör provet.. och tja.
Klara mig faktiskt. Rätt bra.

Är det en studieteknik i sig? Att inte plugga, haha?

HEJDÅ

Musik, klockan åtta på morgonen.
Alltså musik-lektion ._.
Förjävligt, speciellt eftersom att vi har sång-tema. ): Haha..
Menmen, jag ska i alla fall dra nu. Ville bara säga hej, eller nåt sånt e_e

Haha, whaat?

HAHAHAHA,

Simpsons-parodi på Twilight..
Milhouse = 'Jacob' aka pudeln.
Homer = Fet fladdermus aka vampyr.


HAHAHA, seriöst. Bäästa.

Gissa vad vi ska äta? ;)

Ibland undrar man ju

Om inte om fanns

Jag skulle ha gått ut och fotat den awesome solnedgången vid Strandvägen, om jag inte haft så ont i halsen & tyckt så himla synd om mi gjälv.
Istället köpte jag glass, så att min hals ska må bra..

Solenergi, eller va?

ÅH, en till sak att tänka på. Har en %#"&¤ teknikuppsats som ska in senast söndag.. MEN VAD SKA JAG SKRIVA OM?
Buhu typ. ):

HEJDÅ.

NU ska jag ha teknik. Kul.

Lite suddigt

Ja, lite. Men såhär er jag ut idag i allafall, hehehe.

Sony Ericsson PC Companion.

Jag har ingen aning om vad det är, eller vad jag är - men nu kör vi!

Snaart så

Tagga hopprep!!!

Jag ser lite skelögd ut, men vafan

KOTRÖJAN!!ONEONE11!!

Haha, lovade ju en bild.. Så, här kommer den snygga tröja i storlek XL, direkt från Schweiz (..eller Italien. Eller vart de nu var);
Observera min fina min också. Eller, nä, gör inte det.


Här är den! :D

Så.. visst är den asfin? ;)

Kattungaarrna

Zenobia typ mosar kattungarna. MYSIGT ♥

Mobiljäveln

Så typiskt.
Precis när jag tänkte göra något bra - gå ut och jogga - har mobilen inget batteri. SAJK.
Och man kan ju inte springa utan musik. FML </3.
Så, nu ska jagvänta på att mobilen ska ladda klart.. Kul.
Godmorgon!

PAPPA ÄR HEMMA.

HAHHA, och jag har fått en tröja. I XL. Med kor på. TACK PAPPA. ♥
Ni får en bild imorgon. :3

Lättare att le än att gråta.

Kollade en kompis blogg, och det är ju så sant. Att det är lättare att le än att gråta, lättare att låtsas än att vara ärlig. Det är lättare att hålla det inom sig, än att säga det rakt ut. Det är så lätt att det blir fel då. När man säger det. Det som låter så rätt i huvudet blir ofta fel när man säger det.
Så att låtsas gör det mycket lättare, att låtsas som inget, bara veta i smyg. Gråta, lätta hjärtat när man är som ensammast, inte tillsammans med någon. Endast anförtro sig åt sin dagbok.
På något sätt är det så vi människor är - visst är vi sociala, men samtidigt behöver man bara vara ensam ibland. Gråta ut för sig själv. Då sprids det inte heller, om det bara är mellan mig och mig. Ingen behöver veta, ingen annan behöver tännka på det. Bara en själv, som har det inom sig. Som behöver plågas av tanken.

Och vad är det man ser om man kollar på Aftonbladets hemsida till exempel? Bara en massa död, skadade, hemska saker.
Det är klart det är lättare le och låtsas som inget, än att vara den där djupa, den som bryr sig. Om allt hemsk som händer just nu, alla bilar som kraschar, alla personer som dör. Är man den där 'djupa', den som bryr sig om allt, då är man annorlunda, ingen man vill vara med. Vad är det för sjukt?
Man blir knäpp för att man bryr sig. Bara låtsas  om inget, endast bry sig om sitt. Det blir bara intressant när det händer en själv, en anhörig eller en vän. Det är bara då man bryr sig, det är då man gråter, visar känslor.
Och visst, man kan inte gråta över alla som dör. Men man kan visa lite medkänsla - det enda som skiljer människan från djuren. Att vi kan visa medkänsla för andra personer, att vi bryr oss.
Kan man inte det, ja då har vi kommit tillbaka till djur-stadiet.
Eller där kanske vi varit hela tiden, bara det att vi inte ville inse det.

Folk bryr sig, men alla lägger det inom sig. Djupt inom sig, oroar sig för sina egna problem. Som de också lägger djupt inom sig, sätter på en mask.
För allt elände i världen, alla krossade människor, både fysiskt och psykiskt.. vad är det för unikt med det? Det händer varje dag. Inget viktigt. Och ler man efter ett krossat hjärta, då är man stark. Då ser är man glad utan personen som krossade det, man överlever. För allt handlar om att överleva. Vare sig man har krossat hjärta, eller mår dåligt inombords för allt som händer, tja.

Det är ju trots allt lättare att le, än att vara ledsen. Det är lättare att låtsas, att spela teater.

För ingen av oss är Superman. Ingen klarar av att hantera alla tårar och skrik i världen. Ingen klarar av all smärta. Vi är ju alla bara människor. Det är lättare att bara gömma det deprimerade, hålla det inom sig. Bara låta det ledsna försvinna, suddas ut.


PAPPA! :D

Haha, yes. Pappa kommer hem idag (ikväll), han har varit i Alperna en vecka.
..och han har present med sig, YAY! 8D Haha, jag äälskar presenter.
Tror dock att det är godis, men man vet ju aldrig.. Prata med honom nyss i alla fall, och de har mellanlandat i Paris. Trevlans.
Familjen är liksom så.. tom utan pappa. Han har den som skrike mest, aw. ♦

 

 

Fortfarande knas på bloggen

Ja.. Därför får ni lite egopic's på mig. ❤❤❤

Jag jobbar!

Eller tja, tekniskt sett har jag ett jobb - jag är ju barnvakt. Och det tjänar jag pengar på. Det är inget jobbigt jobb, och det är långt i från regelbundet.. men det är ju ett jobb, right?
Eller vad anser ni om barnpassning? ._. Är det ett jobb? :p


HJÄLP!


Någon som vet hur man fixar detta? Jag är efterbliven när det gäller HTLM-koder, så.. känner någon sig manad att hjälpa mig, är den välkommen!

Sommar, härliga sommar.

Jag längtar efter dig!






Bilder från en del av min sommar 2011.. Åh. Vill ha värme - nuuu.

Jag är så taggad inför denna sommaren, tror av någon anledning att den kommer bli bäst. ♥

IH

SÅ skönt att få sova i mer än 6 timmar i sträck. Jävligt skönt. Och nu väntar en riktig chill-dag! Tänker inte göra någonting förens i typ eftermiddag/kväll.
Kolla på reprisen av TVD, möjligtvis. Och kolla på Miami Ink, hehehe.

Vad ska ni göra? ♥


Alltså, jag kanske är elak, men Stefan ser så jävla rolig ut här. Eller så har jag bara dålig humor. HEHE

Snön ligger vit på taken - endast jag är vaken.

Classic, haha! ;)
Dock är jag så jävla trött, och jag vet att uppdateringen varit usel.. men det ska fixas! Har varit på massa öpnna hus, pluggat inför prov och faktiskt varit rätt social. Hehe. Men nu i helgen har jag inga läxor (eller jo.. men jag orkar inte, så de ligger kvar i skolan.. heheh) och imorgon kommer pappa hem från Alperna och då får jag kameran tillbaka! Så bildupdate kommer. :) Har suttit barnvakt fram tills nu, och kom alltså nyss hem.. Är så jäkla trött, så jag ska bara tvätta bort sminket (om jag orkar, hhehe) och sen rasa ihop i min säng. Skolveckor är förjävliga, och jag är alltid lika trött på fredakvällarna.
Så.. godnatt!
/Trött chey


Vi kör på denna bilden igen.. Hehhee

M

Frusen, Style by Tyra, Becca, försvunnen katt, gammal kär vän, Globala, O'boy med marsmallows, onyttigt mycket mat. Min fånga.

Hemma i 40

Har varit hemma i typ 30 minuter, ska dra ut igen om tio. SUCK. Måste till Globala, på Öppet hus... alldeles forever alone. Eller nä, jag har ju min kära mamma och en godispåse som ska med.. men typ. Kom hem för att plugga, HAHA, jo tjena. Jag orkar verkligen inte. Och Abbe har satt på Barnkanalen i bakgrunde, orkar inte..
Bara dö skola, dö.


Åh, jag vill spela Sims.. jävla dator som tvunget måste krascha. ):

Jäkla brödrost

Först blir den knappt varm, och sen när man sätter på den igen.. Då blir den bränd. FML

Kväll

Lite vanlig kvällsångest över min kropp, trötthet, skolångest, ont i kroppen, katter som klättrar på en.. Ja, det är typ min kväll. Och snart ska jag på dejt med min säng, måste bara hinna fixa mig först.. Sen ska jag mysa med täcket och kudden, asmysigt! ♥


I min gamla säng, dock. Men så där trött är jag, haha! Bilden är från min 15-årsdag, förra våren. ♦

Men HEEJ

Ja.. Har varit på Öppet hus på Södra Latin, och tja. Skolan var väl helt ok - dock lite för estetisk, haha.. Och vissa verkade rätt dryga. Men vafan, sådana är det ju på alla skolor! :)
Är jäääättetrött just nu, då jag gått runt i klackar heöa dagen + eftermiddagen.. haha :c Och imorgon blir det inte lättare - måste plugga klart SOn (prov på fredag!), gå på Öppet Hus på Globala muséet gymnasiet, nyöppnad affär med Becca samt träna.. Om jag hinner, haha! Streeeess. </3


En finfin bild från i våras, på mina fötter. ♥

Matsaleny

Är det bara i vår matsal som ljudvolymen är galet hög? Haha..

SOVMORGON FTW!

Tänkta bara slänga in ett lite snabbt inlägg. Har faktiskt plugga idag (!), yay. :3 Lite engelska typ. Kan snaart alla glosor, WEHO.

Kul att läsa om mitt pluggande, jag vet. Eller nej. Men det är ju typ det viktigaste i mitt livv nu. (..inte som jag skulle prioriterat, dock) Tråkigt nog <.<
HEHE, ska i alla fall dra till skolan snart, I guess. Blrjar 10, rätt chill..
.och det var typ det, haha! 8D


Slänger in en bild på Stig också. För att han är den han är, liksom. ♥

Fuck it.

Jag suger på att plugga.
Alltså, jag är verkligen (tänkte stava med 'ä', vad är det med mig?!) sämst på det. Hemma alltså. Hatar det. Blä, det är så tråkigt. Räcker det inte med skolan? Utan vi måste göra det hemma också? Ska inte 'hemma' vara typ..en fridstad från plugget? Haha ):
Orkar inteee, och självklart fick jag ingenting gjort tidigare idag. Självklart.
Åh, jag vill bara gå ut nian med toppbetyg, utan att anstränga mig, bara förstå allt i skolan. Men nej. Jag måste plugga mig till det, alltid anstränga mig, alltid vara aktiv på lektionerna. Även klockan åtta på morgonen.
Åh, jag orkar inte..
Det är okej i skolan - okej. Men att dra med en massa mappar hem.. nej. Det funkar inte. Jag orkar inte, vill inte.
..ooooooch jag måste träna mer,  men jag orkar inte. Antingen plugga eller träna. Och jag måste börja med det direkt när jag kommer innanför dörren, annars går det inte. ÅH, det suger. Verkligen.

Jag hatar det, och blir besviken på mig själv. Att jag inte har vilja nog att göra det. Jag måste verkligen råplugga imorgon, om jag vill kunna höja mitt engelska-betyg, biologi-betyg.. och behålla Historie-betyget.
Fan.


Om jag ändå kunde, jag dåfan.

HAHAH, sant ❤❤❤❤

Badet

Har tränat för första gången i år, och fyfan vad jag skrattade! Haha, jag älskar att träna nät man inte gjort det på länge - ALLT blir så jävla mycket roligare då. :D Och jag älskar min störda humor ;3 J Jag är i alla fall på väg hem nu, med näsan nerkörd i mobilen, Hehe.. Trafikfara, men.. ÅH JAG HATAR MIN MOBIL, DEN ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG. Gah. Psykbryt. Och mina händer är stelfrusna. FML

Blä.

Både franskan, engelskan och SOn väntar. Bara att ta en macka, sätta mig ner, och börja jobba...

Karma?

Alltså, jag vet inte riktigt vad jag gjort för att förarga karma, men sen jag kom hem (25 minuter sen typ) har jag..

*halkat. Utanför vår port, var typ asnära på att stuka foten.. (eller okej. Inte stuka. Men vricka den. Ordentligt. ):)
*tappat en tallrik i huvudet. Hehe, dumt, men ja.. Jag skulle ta ner en tallrik, och sen.. jag vet inte, typ på något sett tappade jag den? I huvudet också. Kommer få en jäkla bula. ):
* fått ett helt upprivet lår.. Eller tja, jag satt på toa (heheh, kissade, faktiskt. Inget annat.) och så kommer min katt. Hoppar upp på mina bara lår. Sen gliiiider hon ner. Fatta hur jävla ont det gjorde?!?! GAH, det svider fortfarande. ):

Alltså - blä, har jag typ retat upp karma? Haha, vågar jag åka till träningen..? ._. Man vet ju aldrig vad som kan hända med tuben...


Lite så. Så, nu har jag tröstätit, och ska plugga. Sen dra till första träningen i år.. HEJA MIG!

Men blä

Dagens i-landsproblem #2

Jävla sår i läppen som vägrar läka. Och nu har jag sprätt upp det också. FML

When did we become strangers?

Ibland undrar man.
Ni vet - en person man pratat jättemycket mer, chattat med, smsat etc. Vart försvinner allt? En dag pratar man bara inte med, och det får man finna sig i. Eller va? Ska det seriöst vara så?
Eller är det bara för mig? Haha, det kanske är mig det är fel på - jag kanske bara ska vara forever alone. Man vet ju aldrig, mitt öde kanske är att dö ensam med 22 missbildade och oborstade katter.
Eller bara en jättesur, stor och vit perserkatt kommer finnas vid min sida när jag dör. Och endast för att den är hungrig. Den kanske jamar så mycket att någon märker det, och undrar vad som hänt. Sen hittar min kropp, och bah "det var på tiden att surkärringen dog". Sen en liten begravning, med typ en person på, om ens det.
Jag kanske dör helt forever alone. Man vet ju aldrig.

Oj, bort från ämnet - att förlora något man aldrig haft. Tekniskt sett.
För jag saknar det jag aldrig hade - eller jag hade ett litet, litet tag -, en vänskap med någon kul person. En person som fick mig att skratta genom att chatta. Sjukt rolig, knasig, originell. På riktigt alltså. Vi pratade IRL också, skrattade, skämtade. Tävlade mot varandra, vem som var starkas, bäst. Jag saknar det, även om det var längesen. År sedan.
Jag saknar att sitta uppe tills 2 och bara chatta med personen, om allt och ingenting. Jag saknar att kunna skratta med personen, skratta åt ingenting. Att bara kunna prata med personen är något jag saknar. För det gör vi aldrig - pratar alltså. Vi hälsar inte. Kanske ibland. Eller nej, inte ens ibland. Aldrig.
Att bara något litet kan förstöra, typ ett ord. Två, tre, en mening.
En mening att inte ta seriöst, som sedan förstör allt. Typ så. Jag suger typ. Uppenbarligen. Att vi fick olika kompisar, förändrades båda två? Jag vet inte. Jag kände inte personen i fråga sådär jättebra, jag bara saknar det. För jag skulle ändå räkna oss som kompisar, som skrattade tillsammans. Hade kul tillsammans.
Fan också.
Vissa saker ångrar man att man gjorde, vissa ångrar man att man inte gjorde. Inget av det är särsklit kul. Speciellt inte när det beror på att man fegade ur? Inte vågade. Erkänna, säga sanningen. Att man var för feg.
Det suger. På rikigt. Blää, jag ångrar det. Typ, att jag var feg.
Fuck it.
Men jag saknar dig. Ditt gamla jag i allla fall.


Såhär känner jag. Fan också. Fuck you till mig själv. För att jag är den jag är. •

Dagens i-lands problem.

Varenda gång jag går in i köket, måste jag äta. Helt seriöst. Det suger, och ja. Men det är typ något med alla kök, som gör att jag MÅSTE äta.
Jävla tvångstankar..

Har ni sådana tvångstankar? Att ni MÅSTE göra något speciellt när ni är inne i ett speciellt rum? För det suger.

Boven i dramat V

SOLENERGI

Hihi, datorförbudet gäller ju inte i skolan.. Och jag har faktiskt en teknikuppsats jag måste jobba på. :3 Så, sarry mamma.. Okej, det är typ så badass som jag blir, haha- </3

Sitter i alla fall som sagt i datorsalen med min mentorsgrupp, och de håller på att slåss. Kul. ♣
Måste börja skirva, ska ju höja mitt Teknikbetyg.. yeah. That's right. Typ. Lycka till till mig själv liksom. ._.

Såhär kul har jag! :D

En halvtimme om dagen

..är min datortid för nästa vecka. Börjar imorgon. TAGGAAAAA!

You've crossed the finish line
Won the race but lost your mind.
Was it worth it after all?

Well,
I know what I've been told.
You gotta work to feed the soul,
but I can't do this all on my own..
No, I know I'm no Superman.
I'm no Superman.

Well, I know what I've been  told,
Gotta break free to break the mold,
But I can't do this all on my own,
No I can't do this all on myc own,
I know - That I'm no Superman.
I'm no Superman.

¤4"643256¤"%&¤"

Någon som vet hur man återinstallerar en inbyggd webcam?

Åh, orkar inte med min jävla dator.. Så seg och allt. Den är ändå 3 år.. haha, typ ingenting? Jaja. Den suger, och allt. Hoppas verkligen jag får typ en Mac i vår, när jag fyller år (RIM! ♥). Annars.. tja, kommer jag inte överleva gymnasiet, I guess, haha! Och apropå gymnasium, jag måste välja snart. Tror sista dagen är 15 februari. 15 FEBRUARI. FUUUDGE.
..det är om 24 dagar. Ingen stress, nejdå......... ♣

Vad jag gjort idag;

Pluggat, städat, bäddat, läst.. Najs typ

OCH DET SNÖAR ÄNTLIGEN ❤❤❤

...

18-årsgräns på Stolarna.

Matkoma...

Herregud, jag äter alldeles för mycket. Lovar att jag har någon ätstörning. På det sättaet att jag inte kan sluta äta. Även om jag är proppmätt. Är det gott - då bara ser jag min hand ta det. Typ chips. Jag kan liksom inte göra något åt det. Och det suger. För efter - som nu - får jag så jäkla mycket ångest, jag får ont i magen och vill spy. Inte så jävla trevligt.
Så jag har bestämt mig - på riktigt. Jag ska sluta äta så mycket onyttigt. Fullkornspasta istället för vanlig, yoghurt eller fil istället för mackor. Müsli istället för cornflakes. Grönsaker och dipp istället för godis/chips/popcorn. Jag ska bli nyttig, börja träna mer seriöst. För jag ska bli assnygg inför beach 2012. Mitt mål. För jag orkar inte med mig själv, har världens kroppsångest. Och sämsta självförtrondet. Så tja.
Jag gör vad det krävs - inget godis. Inga chips. Ingen onyttig mat. Börja träna.

Haha, lycka till. Jag blir godissugen ungefär varannan dag. </3


Dramatiskt, men jag ska bli fri. Och våga ta sådana här bilder, utan pösiga kläder. LET'S GO!

GLADIATORERNA!

MITT ÄLSKLINGSPROGRAM, YEAH.


ÄÄÄntligen tillbaka i TV, haha!

Åh, vad sköönt

Jag hatar att vi får läxor över helger. Är inte de till för att man ska få slippa skolan? Inte få mer av det. Inte okej. ):
Jaja, jag har i alla fall pluggat SO, skrivit lite VG-kriterier och typ.. sovit idag. Myslördag, ehehe ♣ Har gjort något riktigt vettigt också, sorterat sopor (creds till mig ♦), gått ner till tvättstugan, tränat. Kul dag, right? Typ sånt man ska göra på söndagar, men närå. Då sover jag bort hela dagen, istället för att somna mitt i pluggandet. ♥

Även om jag faktiskt mååste plugga imorgon också, har engelska-glosor (jag är typ efterbliven, har apsvårt att lära mig glosor..) och resten av SO-kriterierna att skriva. YAY! :D


Oooch så slänger vi in en oredigerad bild från i typ Maj 2011, en av de första med  min älskade kamera. Aw.

Detta är vad jag ska ägna resten av dagen åt.

Allt hemskt som Hitler gjorde under WW2. Kul.
 

Moot Hersbyy!

Ett till Öppet Hus, på en skola mamma vill att jag ska gå på. SAJK.

Upodadate typ 1 timme senare -

Vi åkte aldrig till Hersby, haha.. Orkar inte gå med en massa lidingöfolk som känt varandra  hela livet - jag skulle bli alldeles forever alone. Satsar på en innerstadsskola istället, vilket betyder apmycket plugg, suck.. Nu är ju terminen igång på riktigt.

Haha, exakt ett år sen.

Ohnej..

FAN!
Glömde plugga engelska tills imorgon.. :s
Jag kommer döööööööööööö. :(

Oj!

Haha, somnade.
Ehm :)

Whatevva, vi slutade skittidigt, 13.20 tyyp, och tja..
Var skittrött. Eh.
Så, sov (a)

Säg det till alla - jag e på väg!

TAKE IT AWAY.

AAJ, VAFAN.
Hatar att pappa MÅSTE dammsuga med sin jävla stora dammsugare. Den låter som ett jäkla tinitusljud, och det är förjävligt. Kan knappt röra mig, blir typ paralyserad av ljudet, haha.. ITSUCKS. Hela jävla saken. BLÄÄ, hatar ljudet av en vanlig dammsugare, men den här? Hellre alla dammsugare i världen. GAH!
DAMMSUGAR JÄVEL.

PIZZA. OM TYP 1½ TIMME.

Fredag igen, äntligen. Så jäkla skönt. Jag har läängtat!
Becca var här typ en stund, vi gjorde inget vettigt, haha.. Nu ; FAMILY GUY, yeah.

Finn ett fel.

Trööttt

Nejmen nu är ajg seriöst astrött, och jag borde ha gått och lagt mig för ett tag sen då jag har så svårt att somna. Men aja - det är fredag imorgon, vilket betyder helg (OCH PIZZA.) och sova. Så ja. Min helg = sova, haha.. Godnatt!
HHAHAHA, vad trodde du jag skulle göra i helgen, liksom? FESTA? AHAH, nej. Jag ska sova. Punkt. ♣

PPIIZZAA

Alltså, jag har typ blivit pizza-beroende, helt seriöst. Fick värsta suget när jag skulle sova i söndags. Kunde knappt sova. Sen när jag vaknade på morgonen - piizzaa ville jag ha. Men nä. Fick inte. Har inte fått på hela veckan. Jag dreglar seriöst, haha.. Tänk vad gott med en stor, saftig pizza..  med tjoookcka kanter, och lagom mycket ost och skinka på. Mm. Seriöst. Doften, smaken, allt.. ♥
Men imorgon - SÅ SMÄLLER DET! :D Får äntligen min pizza. Både i skolan och hemma, haha.. Men vafan, pizza får man aldrig för mycket av.
..och hur gick det med att jag skulle äta nyttigt?!


Senaste gången jag åt pizza (typ) var i augusti. Och titta vad god den var! GAH. (^ är originalbilden..)


IIH, sen bah gjorde jag om den. VILKEN ÄR FINAST? ôo

KÄRLEK!

Kungsholmen.. Alltså. Den verkade verkligen jättebra, och nu blev jag astaggad på den, haha.. Men man måste ha 310 poäng. 301. TREHUNDRATIO. Som att jag kommer få det. MVG i alla ämnen utom tre.
Jag är körd. Fyfan. Jaja. Har ju fler gymnasium att välja på, right? :D

Kattjävlar

Fast jag älskar dem, även om de går på mitt tangentobord, råkar ändra mitt lösenord överallt, och sånt. De är ju så söta. När de ligger still. ._. Just nu gör de inte det, utan klättrar på mitt ben. MYSIGT ♥

Hemmaaa !

JA, nu blev den som kollat in min blogg glad, va? :D
Haha, nejmen seriöst. Jag är nu hemma från skolan, ska snart dra ut till Kungsholmens Gymnasium , på öppet hus. (Eller tja, "snart" är typ om 2 timmar)
Alltså, det här med gymnasiet. Jag har sån ångest, verkligen. Hatar det. Det finns typ två skolor som jag har hört är bra, och som jag vill gå på - de har linjen jag vill gå på. Men å andra sidan.. hittar jag ett annat gymnasium.. har jag ju fler att vlja på - yessss - men då blir det mer valångest. GAH, hatar det här. Vilket gymnasium jag kommer in på (väljer), har ju typ rätt stor betydelse för vad jag kan göra i livet. Så, jag måste liksom välja rätt. Alltså åh, detta är så hemskt, jag orkar verkligen inte. ):
Kommer sitta dagen innan ansökningarna ska vara inne och typ fylla i asstressat. Trevligt.
..och tänk om jag inte kommer in på gymnasiet jag vill komma in på? Tänk om jag inte orkar anstränga mig tillräckligt mycket i skolan nu, så att jag.. Tja, måste välja ett sämre gymnasium, eller ett jag inte vill gå på? Åh, ÅNGEST.





Bästa appen någonsin. Seriöst.

Fick mig att både träna och göra engelskan, HAHA

Dag 2 - En gammal bild på dig själv

Well, en RIKTIGT gammal bild på mig, haha..

<3

Manikyr

Eller nåt sånt. Ska göra på min lillasyster. GOOD luck till mig själv.

Jag saknar det som inte finns.

HAHA, sant

When you're stressed, you eat cream, cake, chocolate ans sweets. Why?
Because 'stressed' spelt backwards is 'dessert'.

Knäppt

Redan trött på skolan. WEho, trevligt.
Meen, nu ska vi inte tänka så - det är ju faktistk bara typ 5 månader kvar! :))
Så, har iallafall varit i skolan idag, skönaste dagen.. Börjar tio, slutare 15.15. Rätt chill! ;) Sen kom jag hem. Sov. Har tränat. Ska göra engelskaläxan.
Men innan dess ska jag gosa med kattungarna, haha.. Eller snarare typ se till att inte mosa dem, hah! De har börjat gå omkring nu i hela lägenheten, så man måste alltid se upp, haha.. Och jag kan dessutom knappt använda min dator när de är i närheten, då de försöker äta upp mina händer, haha.. Kaoooz. Jaja.

Seegt

Alltså, vad är grejejn med att gå upp två timmar innan man börjar? Blä. Jag gör alltid det på onsdagar, och då får jag så mycket tid över. Då jag kunde sovit istället. Men nä. Jag måste promt upp. Bara för att den sista som går, går 8. Och jag hatar att bli väckt av väckarklockor. ): Det slutar iallafall bara med att jag slösar bort världefull sovtid genom att sitta vid datorn. Men det finns liksom inget annat att göra heller ):
Men, nu sitter jag här som vanligt iallafall. Framför datorn. Och väntar på att en bloggerska ska lägga upp en vlogg, haha ):
Godmorgon!
Haha, hade lite tråkigt nyss..

.

Ingen är rädd för att säga "jag älskar dig".
De är rädda för svaret.

Nostalgi.

Filmen.. jag rös. Jag rös. Den var så jävla bra, helt stört. Har sett den så många gånger innan, har hört CDn så många gånger.. åh. Det var typ "åh, hej barndom! Jag har saknat dig."
För Lejonkungen.. Det är den bästa filmen någonsin. Vad jag än kommer säga - Lejonkungen är alltid bäst. Har alltid varit, kommer alltid vara. Och så är det med det. Punkt. Det finns inget att säga emot med. DEt är den bästa. ♥
Mitt liv är komplett nu, när jag sett min älskade film på bio. Storskärm, i 3D. Med alla kära gamla röster och allt. Det var lätt värt de 130 kronorna.
Tänker spara biljetten tills jag är vuxen, rama in och allt.. Haha :3
Den enda filmen jag måste visa mina barn när (..om) jag får några, är Lejonkungen.




Åh, Rafiki och Simba... IIH

LEJONKUNGEN 3D!!!!

Hahah, vadå barnslig? Jag? Aldrig.
..JAG ÄR BARA LITE EXCITED. ♥
Haha, nejmen seriöst - Lejonkungen. I 3D. Mycket bättre blir det väl inte?! ;)
Nejrå, men seriöst. Lite stort är det ändå. Och, eftersomatt jag gillar Lejonkungen, blir det ändå större. Haha..

Stalin?

Jag är typ helt efterbliven, har fortfarande inte fattat vem Stalin är..
...jag är köörd

Trött

Jag är nyvaken.. Gud så skönt, haha ;)
Nejmen. Ska typ träna nu, sen äta frukost, plugga, ringa Becca. Det blir nog bra! :)
..förutom att det är skitväder, suck. Jätteirriterande att det varannan dag är snö, varannan slask och äckligt. Bläää
'
En failad bild från i julas, haha.. På min fina kusins kläder. Men fokusera på det gråa, skitvädret, haha..

Länkbyte!

http://smurfaan.devote.se/
En riktigt gullig liten tjej, som också gillar att fotografera och skriva om sin vardag! Hennes blogg är lätt värd att kolla in, och det tycker jag du bör göra nuuuuuuuuuuuuuuu. :3

Dag 1 – En bild på din bästavän

Tog ett tag att köra i gång, haha.. Men nu kör vi ordentligt! c:
Beccaa. ♥

NATTHUMOR, AHHA

Studiedag!

Taggaaa studiedag imorgon! :D
Vet dock inte vad jag ska göra, förutom träna och .. studera. ._.
Har en massa läxor, suck. Och träna måste man göra. :3
Hehe. Så kul var det. 8D
Täänkte läsa denna bokserien också. TAGGA!

Woord

Tjejen du kallar hora, är tjejen du ville ha men aldrig fick.

"Jag förstår inte hur en värld, som skapat såna underbara ting, kan vara ond?"

Well, Ariel - vi är fler.

Bara så att ni vet. Jag är hemma.
Har då varit hos Becca, extremt kul, och sen på vägen hem blev're awkward. Träffade en tjej från min klass samt en från min paralellklass...
..ibland gör man bort sig, säger jag bara. Oops typ. FML också.

Jaja, man kan inte alltid vara en superman, right? ♣

Iallafall, dagen har varit händelselös. Varit i skolan, liiika kul som vanligt, sen hem till Becca som sagt. Vi åt mellis och kollade på Den lilla Sjöjungfrun, haha! Riktigt awesome filme. ♥





Måndag. Igen.

Känner du lyckan genom sorgen?

Kattungar ! :))

Haha, nu vågar kattungarna röra sig lite mer runt i lägenheten.. Så nuuttiga! ♥
Älskar förövrigt minen Jerker (Hhaha, den "vita"  kattungen) gör på tredje bilden.. trolol ;)

Katniss! HAHA.

Jag är en riktigt boknörd. For real. Och jag älskar fantasy. Filmerna också, hehe . ;)
Och jag är uttråkad. Vilket resulterar i att jag gjorde ett test, vilken av karaktärerna i Hungerspelen jag är mest lik, haha..

"You Scored as Katness (Catnip)
Smart, cunning, and hostil. What's there not to love?


Katness (Catnip) 94%
Gale 88%
Rue 81%
Johanna 75%
Haymitch 63%
Prim 58%
Finnick 50%
Peeta 44%
President Snow 25%"


HAHA, jag har så tråkigt. C'est moi! V


Mättttt

Har ätit massa mackor - trevligt!
Tja, det är typ min dag. Yes,.

Mitt liv är över

NEEEJ, DET HACKAR

Tagga pluuugg !

Haha, yes.. Ska skriva alla G-kriterier till SOn typ, och tio engelska meningar. TAGGAAAAAAA.
Har laddat upp med musik, extrapennor, pennvässare och sudd. Hellyeah ;)

Kärlek.

Men korv

Avslutar med en bild

Kattunge på tangentbordet

´
1 111111111111111111111111111111111111111111111111a7777777777777777KKKKLOK

Jag har händerna i bakfickorna.

Jag hade tråkigt, fotade min outfit. HEHEH, failade bilder, men jag ger er dem iallafaall.

<3

Usch

Hhaha, matkoma.. åt så stört mycket igår, mår fortfarande lite dåligt ._.
Ni vet, när magen känns så uppsvullen, äcklad? Man vill bara spy, och munnen är inte heller särsklit mysig.. Åt massa chips, that's why. Jaja.
Tänkte träna lite nu, SÅÅÅ KUL, sen typ gå till Becca och kolla en massa Disney-klassiker, YES! :D Älskar dem, alla sånger.. haha.
DEt är ju trots allt lördag, man behöver inte göra något. Åsum.
Mys i OnePiecen ;) <3<3<3<3<3<3

.

Vi möts när jag är ledsen, du finns alltid där.
Du vet min innersta längtan, alla sorger jag bär.
Men aldrig skulle du skvallra, inte säga ett knyst.
För du min älskade kudde, är alltid tyst.

Agness

Åh, sikken talangfull tjej alltså. Knappt stor, och ändå fotar hon awesome. Bloggen är värd läsa!

Fin liten vän

http://i42.tinypic.com/10pvuy1.jpg

Fina små fingervänner, haha..

Jag ska laga mat


Gifflar och ungar

Hhahhaa, hade 4 personer från klassen här, varav 3 killar. De skulle bara upp för att typ hämta Pom, men tja.. De blev typ nuttenuttenutte när de såg kattungarna, HAHA. Det var rätt så.. weird, haha, att se de långa personerna så.. nuttiga. ._.
Tänk vad små söta saker kan typ göra med folk, haha..
Jaja. Har käkat ett ton mackor, och kollar på Råttatouile - IT'S FRIDAY, BITCH.



De är ju faktiskt söta..


Snutte då

.

Franska. Två dagar i rad, första lektionen. Skjut mig.

Ord.

Sometimes even thought you're having a good time, you can't help but stop and think about how much you miss the old times.

Birds fly over the rainbow. Why then, oh why, can't I?

Oj, hej nostalgi

2 hej-inlägg på raken <3<3<3

Varit barnvakt idag, till min lillasysters kompis, men det var inte det intressanta - det intressanta var vad vi gjorde. Hon jag var barnvakt åt, satte helt random på en film. Anki och Pytte. Och oj vad jag älskade det när jag var liten - favoritprogrammet, det mest älskade, haha.. Ankis alla måsten i livet. Love it, allways have, allways will. Sen ännu bättre - Pippi Långstrump. Och hela min barndom kom smygandes på mig. Pippi, Anki, försöka göra en lavalampa av vatten och olja i köket.. Tja.. Det var roligare än jag trott att det skulle bli.

Åh, hej ångest

Vi ska bada med klassen om.. 4, snart 3 veckor.
Eller tja, bada - vi ska ha simtest och rädda en jäkla docka ._.'
Men visst, det är väl okej - om man slapp vara klädd i bikini. Och vara med killarna i klassen, för jag har ångest över sånt där, kroppsligt.. Grov ångest. Och kommer man i baddräkt blir man forever alone, haha.. ): Orkar inte.
Fyfan, det är typ elakt. Kommer vi inte får vi IG i gympa, FML.
Jag vill verkligen inte. Verkligen inte, ångest, ångest, ångest, ångest. Ångest.
Bara jag som får ångest över sånt, eller va?
Vi borde ha klädsim i stället, haha.. :(

Vaaaad gör vi?

NU KÖR VI!


..vi kör traktor. HAHA, nejmen gud. Jag är så trött. Och jag måste göra franskaläxan. FML

Skolaa

Franska första lektionen.
Döda mig.

Fönster, ah yeha

Det mest obehagliga med att bo mitt ute i ingenstans i Skåne hela jullovet, är att i varenda hus är minst ett fönster sönder. Varenda hus. Spelar ingen roll om folk bor där eller inte, alltid minst ett fönster som är sönder. It's creepy.. Som att någon jäkla galning har gått runt och slagit sönder minst ett fönster i varenda lada, hah.. Och alla "spökhus" - helt obebodda, mörka.. Och sen helt randomly så lyser det en dag i dem, haha :(
Som vid mina kusiner, de bor i Skåne. Nästan mitt ute i ingenstans. Jättemysigt faktiskt, om man bortser från att det ligger minst tre tomma hus, vars ägare dött jättenära dem. Haha, och sen en dag när vi var ute och gick vid typ.. jag vet inte, 8? Efter middagen iallafall. Så lyste det i ett av de tomma husen ):
Lite creep därva. Jaja.
Lite random historia, yaay

<333

more laughs here! CLICK ME!!

Ny kategori!

Life is short. So is your dick.

Haha, jag bara måste ha en sån här kategori, med saker jag gillar. Just have to. ♥

Typiskt -.-

Att det ska bli skitväder dagen efter att det snöat. Typiskt. Otroligt irriterande.. Jag ville ju ha snö ):
Och nu typ regnar det i stället. Awesome. Verkligen.
Typ så här fint väder är det. Awesome. Verkligeen.


Sitter iallafall och äter kyckling med ris och sallad nu, sjukt gott. Hehe.

BOMB IT FTW ! :D

HEELL YEAH'

Bildlektion igen

Åh, jag har gjort ett åsum regnbågsfall, haha.. Men eftersom att jag har en efterbliven mobil, kan jag inte ladda upp eb bild.. Fuck :( Jaja, ni får överleva. Utan. Dumdum

Det piper

Hahha, trodde det typ var en mus, som har hållit på att pipa hela morgonen. Men nä - kattungarna kan inte riktigt jama bara.. Haha! :3

Mot duschen

Och guu' så skönt det var att sova i mer än 5 timmar, haha.. Kanske är lite piggare idag än igår, kan man iallafall hoppas, right?

Ska iallafall upp nu, duscha och lite sånt. Mysigt ❤❤❤

Åh

Suck. Måste försöka gå och lägga mig nu, men jag lär inte sova mer än 5 timmar.. Sajk ._.
Är så trött i skolan, häll på att somna alla lektioner. Men jaja, börjar 10 imorgon - då ska jag bannemig ha trännat lite på morgonen också, ska ju bli fit tills sommaren, haha.. Det gäller att börja i tid! ;)
Menmen, nu ska jag börja avsluta, lägga mig i min säng och försöka sova. Good luck liksom.
Åh, måste verkligen köpa en riktig säng snart. Och städa rummet.

ÄNTLIGEN snö!

Let me just - Ä N T L I G E N snö!

Jag har längtat hela vintern (december, hehe) och äntligen kom det. Dock kom även svinkyligt väder, men vafasen.. DET ÄR VÄRT DET. Jag älskar snö, och har saknat det - vårat väder under julen var ju lite halvtråkigt..
Shit liksom.. Mysig julstämning blev det ! ":D"

Men nu har snön ialafall kommit, även om jag är den enda som gläds åt det, haha.. Vill ha som förra året.. Eller inte nu, men under julen ville jag det.  :(
Snö två meter upp och allt, ah, gamla goda tider! Haha..

Well, jag är kär.

Jag har älskad tatueringar sen den dagen då jag såg Miami Ink för första gången, haha.. Jag vet inte riktigt hur gammal jag var, kanske 5? Haha, sen den dagen har jag iallafall velat ha en tatuering - och nu i höst får jag äntligen en. Om jag sköter mig i skolan, får jag en tatuering,. PARTAJ! :D
Jag har iallafall verkligen fastnat för fåglar, vet inte varför. Är typ besatt, de är galet fina och har ett budskap, enligt mig iallafall..
Skulle kunna tänka mig att tatuera skuldran, handleden eller bakom örat.. Tycker det är så sjukt fint. Jag är käär i dessa tatueringar, helt klart. ♥

Nyårslöften!

Well.. Eftersom att jag är typ efterbliven, började jag med mina nyårslöften i går, hehehe. Och här har vi dem :
HAHA, skitful jag vet. Men orka.

Well, trött

Har samanlagt sovit typ.. 9 timmar på två dygn, viilket är rätt lite för mig, hehe. Har iallafal varit skittrött i skolan idag, var såhääär nära att somna på typ alla lektioner.
Så, nu när jag kom hem somnade jag typ direkt i soffan jävligt skönt, really. Hade glömt hur skönt det varatt sova på eftermiddagen, haha..
Har en osocial dag (as usall), och sitter i soffan med musik i lurarna.. jätteskönt faktiskt. Otrooligt skönt. (Haha, Carro..) Jäääätteskönt.

Bildlektion

Alltså, lärare vet exakt hur de ska göra för att få mig att tappa intresset. Just nu går vi igenom propagandakonst, kollar på sådana bilder från andra världskriget. Kul ._. En historialektion på bilden, partaj! ..eller nä ._. Nu pratar hon om bubblor. Awesomeee.

Kittys ! Love

Heheheh, korvarna ♥

Let's... go !

Dag 1 – En bild på din bästavän
Dag 2 - En gammal bild på dig själv
Dag 3 - Fem sanningar om mig
Dag 4 - En bild som gör dig glad
Dag 5 - Mina rädslor
Dag 6 - En bild som du alltid skrattar åt
Dag 7 - Favorit film
Dag 8 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 9 – Hur ska en kille vara enligt dig
Dag 10 - Min favoritplats i vardagen
Dag 11 - Någon i din familj
Dag 12- Saker jag stör mig på
Dag 13 - Favoritårstid och varför
Dag 14 – Något jag är beroende på att använda varje dag
Dag 15- Vad jag vill bli när jag blir stor -

Well..

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!

ÄNTLIGEN har jag gjort en header, WÄY.
Och nej, det är låångt ifrån proffskvalité, jag vet.. Haha. Men jag har gjort så gott jag kan, och det borde väl gillas, right guys? (;
Aja, tänkte börja blogga for real nu. Så.. NU KÖR VI!

Well.. Hello there!

Åh, designen krånglar, blablabla.. Jaja, ska snart försöka fixa en annan bild till headern och en bild till den gråa rutan här bredvid.. (<--) Hehe. Så länge får ni en wonderful bild från jullovet.
Sånt här bra väder var det i Skåne, där vi firade jul. Åsum? Njä..

..

The awkward moment när städerskan är här, och man inte kan byta om pga glasdörr in till rummet....

Tanke

Sista terminen i nian.. Sista terminen i hela grundskolan, min tjugonde termin. Sista terminen med min.. Speciella klass, som jag gått med i tre år. Sista terminen på skolan, sista rvugna terminen. Sen är jag typ fri, kan egentligen göra vad jag vill!
Men gymnasiet kommer ju, segt att gå tre år till i skolan. Men sen.. Sen kan jag göra vad jag vill med mitt liv. Och det skrämmer mig, att det då är mitt val hur resten av mitt liv ska se ut. Och egentligen börjar det ju nu - vilken skola och vilken linje jag börjar på i gymnasiet är ju resultatet av det jag presterar på proven jag får denna terminen, på alla läxor jag gör, hur jag beter mig i klassrummet - allt det spelar roll för min framtid.
..usch

Typiskt mig

Jävligt irriterande att jag just idag inte kan sova.. Det är ju skola imorgon och allt, FML.
Det är typ alltid så, att jag hittar något roligare att göra än det som är nödvändigt, i detta fall att sova. Har provat allt. Läst en bok, läst Kalle Anka, tagit en nattmacka, bara legat och blundat, kollat igenom facebook-framsidan x antal gånger, hittat nya bloggar (annaellinor.devote.se - lyssna på vloggarna och bara.. Håll med), kollat instagram, lyssnat på musik, lyssnat på en ljud bok två gånger.. Ingenting hjälper. Jag kan verkligen inte sova. Vad jag än gör, får mig att tänka på olika saker, och det är för ljust ute för att sova.. Hah, it sucks att ha en glasdörr in till rummet ._.
Jag kommer vara död imorgon bär jag vaknar.. Stackars min klass. Sadface.

Får fortsätta en annan dag

Ja, nu måste man ju blrja gå och lägga sig tidigt, skola imorgon.. fyfan.
Början på sista terminen i nian, och sen - FRIHET.
Åh, jag läängtar. ._.

Men...

Vafan, bloggesse hackar.. Suck. Någon som kan hjälpa ?

4 bloggen.. Nu kör vi!

Ja, nu kan man ju hoppas att jag fastnar för detta igen, för det är stört bra tidsfördriv när man - som jag - har för mycket fritid, hehe.
Så.. Let's go!
Ska bara fixa header och blabla.. Sen så.

Välkommen till min nya blogg!